Fotbal international

Programul complet din UCL! ŞOCUL primei etape: Barcelona-Juventus

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. UPDATE / Se anunţă mare spectacol în grupele UCL. PSG-Bayern şi Juventus-Barcelona sunt cele mai tari meciuri programate. Şi Real Madrid are grupă grea, cu...
25.08.2017 | 00:27
Programul complet din UCL SOCUL primei etape BarcelonaJuventus

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. UPDATE / Se anunţă mare spectacol în grupele UCL. PSG-Bayern şi Juventus-Barcelona sunt cele mai tari meciuri programate. Şi Real Madrid are grupă grea, cu Borussia şi Tottenham. Chipciu şi Stanciu are grupă infernală, cu Bayern, PSG şi Celtic.

Vezi mai jos programul complet din Ligă, ce începe pe 12 septembrie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe Grupa A pentru a selecta şi vedea programul complet pentru fiecare grupă în parte


CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. UPDATE / A început tragerea la sorţi. Iată cum se desfăşoară:

Grupa A: Benfica, Manchester United, Basel, ŢSKA Moscova

Grupa B: Bayern Munchen, PSG, Anderlecht, Celtic

Grupa C: Chelsea, Atletico Madrid, AS Roma, Qarabag

Grupa D: Juventus, Barcelona, Olympiacos, Sporting Lisabona

Grupa E: Spartak Moscova, Sevilla, Liverpool, Maribor

Grupa F: Şahtar Doneţk, Manchester City, Napoli, Feyenoord

Grupa G: AS Monaco, Porto, Beşiktaş, Leipzig

Grupa H: Real Madrid, Borussia Dortmund, Tottenham, APOEL

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. UPDATE / Miercuri seară se joacă ultimele meciuri din play-off-ul Champions League. Joi, de la ora 19:00 va avea loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor. Urnele arată astfel:

champions league 2017 grupe

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. UPDATE / S-au stabilit primele cinci echipe care merg în grupele Ligii Campionilor din tururile preliminare. Maribor, care a învins-o pe Hapoel Beer Sheva, este calificata surpriză. Rijeka, la care Florentin Matei a intrat în minutul 77, nu a produs surpriza cu Olympiakos. Napoli, cu Vlad Chiricheş rezervă, bate şi la Nice şi este în grupe. Sevilla merge şi ea în faza grupelor, cu emoţii, după 2-2 cu Başaksehir.

VIDEO LIVERPOOL HOFFENHEIM

VIDEO NICE – NAPOLI

VIDEO MARIBOR – BEER SHEVA

VIDEO SEVILLA – BAŞAKSEHIR

VIDEO RIJEKA – OLYMPIAKOS

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. UPDATE / Astana s-a impus în faţa celor de la Celtic, scor 4-3, în prima partidă a serii din Champions League. Chiar şi aşa, scoţienii sunt cei care merg mai departe, după ce în tur s-au impus clar, scor 5-0.

VEZI VIDEO ASTANA – CELTIC

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. Astăzi începe bătălia decisivă pentru grupele Champions League, calificare care înseamnă pentru orice club şi un important succes financiar. Cu excepţia meciului din capitala Kazahstan, dintre Astana şi Celtic Glasgow şi, în bună măsură, al returului de la Sevilla, dintre echipa locală şi vicecampioana Turciei, Basaksehir, care porneşte de la victoria spaniolilor la Istanbul cu 2-1, se anunţă meciuri echilibrate, în care deznodământul poate fi amânat până în ultimele secunde sau chiar în prelungiri.

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. Clar, derbyul serii de marţi este meciul dintre OGC Nice şi Napoli. Italienii pleacă de la un avantaj de 2-0, care, în mod normal, ar trebui să fie suficient pentru calificare, însă Nice a arătat acasă foarte multă forţă şi determinare. Iar faptul că în echipa lui Lucien Favre vor fi prezenţi Mario Balotelli şi Wesley Sneijder permite francezilor să viseze la o întoarcere de rezultat.

Florentin Matei, la un pas de rezultatul vieţii

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. Fosta echipă a lui Ovidiu Hoban, Hapoel Beer Sheva, merge în Slovenia, la Branik, pentru returul cu Maribor. În tur, campioana Israelului a obţinut un succes fragil, 2-1, deci orice este posibil în retur. Lui Maribor îi este de ajuns 1-0 pentru a da marea lovitură şi foarte probabil că nu se va arunca în atac, aşteptând o greşeală a adversarului. La Astana se va juca pentru palmares şi puncte la coeficient UEFA, pentru că scoţienii de la Celtic sunt deja în grupe, după victoria cu 5-0 reuşită acasă.

CHAMPIONS LEAGUE LIVE PLAY-OFF. Va fi un meci de foc în Croaţia, la Rijeka. Campionă în premieră în faţa legendei Dinamo Zagreb, echipa lui Florentin Matei a ratat pentru câteva secunde egalul în tur, pe terenul lui Olympiakos, primind gol în al treilea minut de prelungiri. Rijeka a eliminat pe campioana Austriei, Salzburg şi ştie că un singur gol marcat, fără a primi vreunul, este sinonim cu o performanţă neverosimilă, accesul în grupele Ligii.