Fotbal intern

Oficial! Trei zile de DOLIU naţional! DECIZIA LPF pentru etapa a 16-a

UPDATE Ora 14:00 / Comitetul de Urgenţă al LPF a decis ca etapa a 16-a să se joace! Vom reveni cu amănunte!...
31.10.2015 | 14:33
Oficial Trei zile de DOLIU national DECIZIA LPF pentru etapa a 16a

UPDATE Ora 14:00 / Comitetul de Urgenţă al LPF a decis ca etapa a 16-a să se joace! Vom reveni cu amănunte!

UPDATE Ora 13:55 / Comunicat FRF: “Federaţia Română de Fotbal le solicită reprezentanţilor cluburilor înscrise în competiţiile organizate de FRF să păstreze un moment de reculegere la începutul fiecărei partide programate în zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie, iar jucătorii să poarte banderole negre. Federaţia Română de Fotbal transmite condoleanţe familiilor îndurerate şi este alături de toţi cei care au avut de suferit în urma tragediei de vineri seara.”

–––––––––-

UPDATE Ora 13:13 / “Stăm cu toţi pe telefoane. Aşteptăm decizia de la LPF, dar după părerea mea aceasta nici nu mai trebuie aşteptată. Cuvîntul şi decizia domnului preşedinte al României, Klaus Iohannis trebuie să fie lege. Cui credeţi că îi mai arde de jucat fotbal cînd în România s-a întîmplat această tragedie cu atîţia morţi? Vreau să transmit prin intermediul vostru din partea clubului CSMS Iaşi condoleanţe familiilor celor decedaţi”, spus a Prunea pentru FANATIK.RO.

UPDATE Ora 12:55 / Preşedintele Klaus Johannis a anunţat oficial 3 zile de doliu naţional! În aceste condiţii, se aşteaptă anunţul oficial al LPF cu privire la amînarea etapei din acest weekend!

UPDATE / Tragedia ce a avut loc vineri seară într-un club din Bucureşti, în care şi-au pierdut viaţa 27 de persoane, ar putea aduce schimbări în programul Ligii 1.

Astfel, Guvernul se va reuni într-o şedinţă extraordinară la ora 12:30 şi se va propune declararea a trei zile de doliu naţional. Dacă propunerea va fi adoptată, orice eveniment programat în cele trei zile va fi amînat. La  LPF va avea un comitet de urgenţă, toate acestea dacă se va lua o decizie definitivă.

“S-a întrunit deja un comitet de urgenţă la LPF şi se aşteaptă o decizie de la Guvern, pentru a anunţa cluburile. Din cîte am aflat, va fi zi de doliu naţional şi nu se vor mai juca meciurile din această etapă. Cei de la Tîrgu Mureş sînt deja la Bucureşti, sînt pregătiţi să joace împotriva Concordiei, la fel şi Iaşiul, care evoluează împotriva Petrolului. Totul depunde de decizia Guvernului, să vedem cîte zile de doliu vor fi”, au spus surse din cadrul LPF.

…………………………………………………………………………

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat că astăzi, la ora 12.30, va avea loc o şedinţă de Guvern, iar Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va propune declararea a trei zile de doliu naţional.

“La ora 12.30 va fi şedinţă de Guvern, condusă de premierul Victor Ponta, iar la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se vor propune trei zile de doliu naţional, începînd de astăzi”, a spus Bănicioiu.

El a menţionat că doliul naţional se declară prin hotărîre de Guvern.

În acest context, toate activitaţile sportive nu ar mai avea loc în următoaele trei zile, pe perioada doliului naţional.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane cae sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală, a anunţat sâmbătă dimineaţă Raed Arafat, precizând că 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.