Fotbal international

VIDEO. Bayern termină în stil de CAMPIOANĂ! Final dramatic pe celelalte stadioane. Liga Campionilor şi barajul, decise în minutul 88!

Sâmbătă a avut loc ultima etapă din Bundesliga. Aşa cum se ştia de etape bune, Bayern a devenit campioană. Dortmund a reuşit să termine pe locul 3 după victoria cu Werder Bremen, scor 4-3....
21.05.2017 | 00:00
VIDEO Bayern termina in stil de CAMPIOANA Final dramatic pe celelalte stadioane Liga Campionilor si barajul decise in minutul 88
ADVERTISEMENT

Sâmbătă a avut loc ultima etapă din Bundesliga. Aşa cum se ştia de etape bune, Bayern a devenit campioană. Dortmund a reuşit să termine pe locul 3 după victoria cu Werder Bremen, scor 4-3. Wolfsburg a pierdut meciul direct cu Hamburg în minutul 86 şi va merge la baraj. Marea revelaţie a campionatului, RB Leipzig a terminat pe locul secund şi va merge direct în Liga Campionilor.

Clasament final

final

Aubameyang i-a luat faţa lui Robert Lewandowski, reuşind să devină golgheterul campionatului, după cele două goluri marcate în meciul cu Werder Bremen. Gabonezul a marcat 31 de goluri, cu unul mai mult ca atacantul polonez.

ADVERTISEMENT

golgheteri

Bayern – Freiburg 4-1 (Robben 4, Vidal 73, Ribery 90+2, Kimmich 90+5 / Petersen 76) VIDEO
Dortmund – Werder Bremen 4-3 (Reus 32, Aubameyang 42, 88 pen. Reus 45 pen. / Junuzovic 8, Bartels 46, Kruse 68) VIDEO
Frankfurt – RB Leipzig 2-2 (Vallejo 83, Blum 90 / Sabitzer 25, Poulsen 56) VIDEO
Hamburg – Wolfsburg 2-1 (Kostic 32, Waldschmidt 86 / Knoche 23) VIDEO 
Hertha – Leverkusen 2-6 (Weisen  71, Allagui 85 pen. / Chicarito 5, Havertz 31, 45+1, Kiessling 64 pen., Aranguiz 82 pen., Pohjanpalo 90) VIDEO
Hoffenheim – Augusburg 0-0
Ingolstadt – Schalke 1-1 (Gross 41 pen. / Avdijaj 2) VIDEO
FC Koln – Mainz 2-0 (Hector 43, Osako 83) VIDEO 
Gladbach – Darmstadt 2-2 (Hazard 50, Raffael 65 / Schipplock 62, Heller 90) VIDEO

Clasament

bundesliga

Bayern Munchen este deja campioana Germaniei înainte de startul ultimei etapei din Bundesliga. Va fi un duel al golgheterilor la Bayern – Freiburg! Robert Lewandowski este jucătorul care va fi cel mai motivat din echipa celor de la Bayern München. Este în luptă cu Aubameyang pentru titlul de golgheter în Bundesliga. Are 30 de reuşite, una peste atacantul gabonez al Borussiei Dortmund. Florian Niederlechner este golgheterul celor de la Freiburg. A marcat 11 goluri în actuala ediţie de Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel a făcut o echipă pentru viitor, dar a uitat de prezent. A transferat în vara trecută foarte mulţi fotbalişti de perspectivă, iar Borussia Dortmund va ajunge, cu siguranţă, să se poată lupta de la egal la egal cu Bayern München. Dacă reuşeşte să îi şi păstreze. Dar până când nu se vor maturiza aceşti fotbalişti, momentan de perspectivă, Dortmund trebuie să suporte nişte situaţii stânjenitoare. Cum ar fi să piardă fără drept de apel lupta cu RB Leipzig, echipă nou promovată, pentru clasarea pe locul 2. Şi să se lupte cu micuţa Hoffenheim până în ultima etapă. Probabil nu vor fi probleme în această partidă, contra celor de la Werder Bremen, care nu au prea multe interese de apărat. Ar putea urca până pe un loc de Liga Europa, dar doar teoretic, chiar şi în cazul unei victorii. Va fi, cu siguranţă, un meci spectaculos.