News

Live FINALA Românii au Talent pe Pro TV – Vineri, 31 mai

31.05.2019 | 19:00
Live FINALA Romanii au Talent pe Pro TV  Vineri 31 mai

Emisiunea ,,Românii au talent” a ajuns la marea finală. În seara de vineri, 31 mai, de la ora 20:30, se va anunța fericitul câștigător care va pleca acasa cu un premiu de 120.000 de euro. În această ultimă ediție a sezonului 9, publicul, dar și jurații Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre sunt în căutarea câștigătorului.

Urmăreşte AICI cele mai tari momente ale finalei!

Vezi Live Video Online marea Finală Românii au Talent – PRO TV ONLINE

Săptămâna trecută concurenții au adus pe scena ,,Românii au talent” reprezentații energice, pline de culoare și emoție, dar doar cinci au reuțit să impresioneze publicul și jurații. Corul de copii al Operei Naționale, Aris Negoiță, Elena Gibson, Anton Joseph și Isabela Stănescu sunt cei care au impresionat și s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Totodată, un al șaselea concurent a primit din partea juraților wild card-ul sezonului. Stevie Starr este cel de-al 11-lea finalist.

În prima semifială alți cinci concurenți au reușit să ajungă la inimile publicului și au impresionat prin numerele și atlentele lor. Aceștia sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc.

Azeri brothers și Elena Gibson se alătură Emei Stoian și Magitot la premiul de orgininalitate de 10.000 de euro. Aștia au fost ales de către cei patru jurați. Ema Stoian, micuța de 10 ani a fermecat prin delicatețea și mișcările sale de dans contemporan, Azeri brothers au ținut publicul cu sufletul la gură cu momentele de forță pe care le-au prezentat pe scenă de la ,,Românii au talent”. Elena Gibson a ținut să arată că baletul și pole dance-ul pot fi efectuate perfect, iar Magitot a cucerit publicul cu numerele atipice de magice, cât și stand-up comedy.

Momente unice în finala Românii au talent
Smiley va cânta cea mai nouă piesă pe scena de la ,,Românii au talent”
Sursa foto: protv.ro

Finala Românii au talent se vede Live Stream și pe Fanatik.ro

În seara aceasta cei 11 finaliști luptă pentru titlul de cel mai talentat român, dar și pentru un pemiu de 120.000 de euro. Toți finaliștii nerăbdători să urce pe scena talentelor și să audă aplauzele publicului, iar votul nu va înceta să apară. Emoțiile trebuie lăsate deoparte, talentul trebuie să învingă. Concurenții pot fi votați doar pe teritorul țării prin SMS la numărul 1264, tariful pentru fiecare mesaj este de 0,48 euro TVA inclus. Rețelele valabile sunt: Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.

Smiley va cânta alături de trupa sa cea mai nouă piesă ,,Song about nothing”.  „Cred că avem nevoie de ceva mai multă veselie în lume, așa că am decis să lansez mai multă muzică cu mesaje pozitive și vesele. Song about nothing e abia începutul, e un joc în care tot ce trebuie sa faci este să dansezi… așa cum simți. Așa ne vom distra împreună vineri, în finala Românii au talent. Cu voie bună și chef de dans.”, a declarat cântărețul.