Pariuri sportive

Olăroiu, aproape de sferturile Cupei Asiei. ”Putem să ÎNVINGEM!”

UPDATE / Arabia Saudită a cîştigat cu 4-1 partida contra Coreei de Nord. Selecţionerul Cosmin Olăroiu crede că echipa sa a ajuns să joace la adevăratul ei potenţial. "Mă bucur că am...
14.01.2015 | 18:24
Olaroiu aproape de sferturile Cupei Asiei Putem sa INVINGEM

UPDATE / Arabia Saudită a cîştigat cu 4-1 partida contra Coreei de Nord. Selecţionerul Cosmin Olăroiu crede că echipa sa a ajuns să joace la adevăratul ei potenţial. “Mă bucur că am cîştigat, mă bucur în special că am marcat multe goluri, am arătat adevărata noastră valoare. Dar am uitat deja această victorie. Sîntem încrezători. Cu toţii conştientizăm importanţa meciului care va urma. Vom avea în faţă un adversar diferit, un adversar dificil, dar unul pe care îl putem învinge”, a spus Olăroiu după meciul cu selecţionata Coreei de Nord.

UPDATE / China s-a impus în al doilea meci al zilei din grupa B, scor 2-1, după ce Uzbekistan a deschis scorul. În urma acestui succes, naţionala chineză este pe primul loc în grupă, cu 6 puncte, urmată de Arabia Saudită şi Uzbekistan, cîte 3. Pe ultimul loc în grupă este Coreea de Nord, cu 0 puncte.

Pentru a merge mai departe, în sferturile de finală, Cosmin Olăroiu are nevoie de cel puţin un egal în ultimul meci al grupei, cu Uzbekistan, pentru că are golaverajul de partea sa.

Lucrurile se complică în faza următoare, unde Arabia Saudită va întîlni o echipă din grupa A. În cazul în care termină pe doi, arabii vor juca cu locul 1 din respectiva grupă, unde Australia şi Coreea de Sud sînt deja calificate, cu 6 puncte după două meciuri. Liderul va fi stabilit în urma meciului direct din ultima etapă. Situaţia nu este prea roz, mai ales că australienii şi sud-coreeni sînt printre favoriţii competiţiei.

CLASAMENT GRUPA B

grupa b

CLASAMENT GRUPA A

aus

*****************************************************************************

Naţionala antrenată de Cosmin Olăroiu, Arabia Saudită, a cîştigat la scorul al doilea meci din grupă în Cupa Asiei, 4-1 cu naţionala Coreei de Nord, şi păstrează şanse de calificare în sferturile de finală. Înaintea partidei dintre China şi Uzbekistan sînt trei formaţii la egalitate de puncte, cîte 3 fiecare.

FINAL DE MECI! Cosmin Olăroiu aşteaptă cu nerăbdare rezultatul duelului China – Uzbekistan pentru a-şi face calculele înaintea ultimului meci din grupă.

Min. 77: GOOOOL ARABIA SAUDITĂ! Naţionala pregătită de Cosmin Olăroiu conduce cu 4-1! Al Abed ratează penalty-ul dar înscrie imediat după.

Loading the player…

41 poy

Min. 75: Penalty pentru Arabia Saudită! Mai mult, Coreea de Nord a primit un roşu după un henţ făcut de Jik.

Min. 54: GOOOL ARABIA SAUDITĂ! Al Sahlawi duce scorul la 3-1 pentru Arabia Saudită.

Loading the player…

31111111111111

Min. 52: GOOOOL ARABIA SAUDITĂ! Naţionala antrenată de Cosmin Olăroiu a preluat conducerea! Al Sahlawi înscrie golul doi.

Loading the player…

21

Min. 37: GOOOL ARABIA SAUDITĂ! Hazazi egalează!

Loading the player…

gol 1

Min. 11: GOOOOL COREEA DE NORD! Portarul Abdullah a respins greşit un balon în faţa porţii şi Jong-Gi a înscris cu uşurinţă. Este primul gol înscris de Coreea de Nord la Cupa Asiei după 23 de ani!

Loading the player…

gol

A început meciul!

UPDATE 8:28 / Echipele de start:

echipe de start

La ora 9:00 începe duelul dintre Coreea de Nord şi Arabia Saudită în Cupa Asiei, al doilea meci la această competiţie pentru naţionala antrenată de Cosmin Olăroiu. Partida va putea fi urmărită în format LIVESCORE pe FANATIK.RO.

Arabia Saudită a pierdut primul meci din grupă, disputat cu naţionala Chinei, scor 1-0, după ce a ratat un penalty la 0-0. Cosmin Olăroiu e obligat să cîştige acest duel, orice alt rezultat fiind echivalent cu o eliminare prematură din Cupa Asiei. Se califică primele două echipe din grupă în sferturile de finală.

Clasamentul grupei:

1. Uzbekistan 3p (1-0)
2. China 3p (1-0)
3. Arabia Saudită 0p (0-1)
4. Coreea de Nord 0p (0-1)