Fotbal intern

TREMURĂ! Gâlcă NU ŞTIE ECHIPA pentru Supercupă!

Roş-albaştrii au încheiat al doilea stagiu de pregătire al verii, cel din Anglia, cu un rezultat de egalitate, 1-1, cu AEL Limassol. Bilanţul lui Gâlcă în meciurile amicale este alarmant în...
08.07.2014 | 00:16
TREMURA Galca NU STIE ECHIPA pentru Supercupa

Roş-albaştrii au încheiat al doilea stagiu de pregătire al verii, cel din Anglia, cu un rezultat de egalitate, 1-1, cu AEL Limassol. Bilanţul lui Gâlcă în meciurile amicale este alarmant în perspectiva Supercupei. Cu trei înfrîngeri, un egal şi o singură victorie, Steaua a arătat neputinţă! 

În aceste condiţii, cu doar patru zile pînă la finala Supercupei cu Astra Giurgiu, Costel Gâlcă are de rezolvat nenumărate probleme! Pe lîngă accidentările cu care se confruntă şi suspendarea lui Sănmărtean pentru supercupa cu Astra, tehnicianul nu a reuşit să contureze încă primul “11” şi să implementeze la echipă noul sistem de joc, 4-3-3, cel cu care dorea să înceapă sezonul.

4-3-3 a jucat doar în primul cantonament

Gâlcă schimbă sistemul din mers. El a început în primul stagiu de pregătire, din Italia, cu un sistem 4-3-3.  Rezultatele nu au fost însă pe măsura aşteptărilor, iar alarmat, din puşcărie, Meme Stoica l-a taxat aspru pe tehnician. “Dacă Gâlcă o să joace sistemul ăsta, nu îi dau la Steaua mai mult de trei luni. Nu are la dispoziţie jucători pentru acest sistem de joc. Sănmărtean niciodată nu o să se plieze pe un asemenea sistem. Pe Lucian noi l-am adus la Steaua special pentru sistemul de joc al lui Reghe, 4-2-3-1.  Acestui tip de jucător trebuie să îi dai libertate de mişcare pe teren”, le-a transmis Meme apropiaţilor.

A debutat cu o înfrîngere: 1-2 cu Chiasso

Ajunşi în cantonamentul din Italia, după ce jucătorii au luat contact cu metodele de lucru ale lui Gâlcă, după doar cîteva zile, Steaua a disputat prima partidă amicală sub comanda noului antrenor în sistemul 4-3-3. Însă, campionii au pierdut,  2-1, cu FC Chiasso. Atunci, au lipsit două nume grele din echipă. Este vorba despre Gardoş şi Sănmărtean.

florin-gardos-steaua

Primul “11” al Stelei cu FC Chiasso, sistem 4-3-3:

Niţă – Rîpă, Szukala, Toşca, Latovlevici- Vîlceanu, Neagu, Stanciu- Grădinaru, Iancu, Pîrvulescu.

Au mai jucat: Cojocaru, Matei, Varela, Chipciu, Pham, Răduţ, Tănase, Popa, Keşeru, Tîrnovan

S-au făcut de rîs cu Lugano! Arlauskis, cinci goluri!

A urmat un veritabil cutremur pentru echipa din Ghencea. În amicalul cu FC Lugano, roş-albaştrii au pierdut fără drept de apel, 2-5.  În acel joc, Gâlcă nu i-a putut folosi în continuare pe Sănmărtean şi Gardoş, nerefăcuţi medical, iar jucătorii au continuat evoluţia proastă începută la amicalul cu Chiasso. În acest joc a debutat şi Arlauskis, iar portarul lituanian a încasat cinci goluri!

1509225_w2

Primul “11” al Stelei cu FC Lugano:

Arlauskis – Matei, Szukala, Aldea, Pîrvulescu- Neagu, Prepeliţă, Răduţ – Adi Popa, Chipciu, Tănase.

Au mai jucat: Cojocaru, Rîpă, Varela, Toşca, Latovlevici, Pham, Stanciu, Vîlceanu, Iancu, Grădinaru, Tîrnovan, Keşeru.

În Anglia, Gâlcă a revenit la 4-2-3-1!

După ce şi-a dat seama că jucătorii săi nu se pot adapta pînă la Supercupa României, contra Astrei Giurgiu, la sistemul 4-3-3, Gâlcă a decis să revină în cantonamentul din Anglia la sistemul folosit de Reghecampf, 4-2-3-1. Totodată, antrenorul de 42 de ani a început să folosească şi o echipă apropiată de primul 11 înainte de startul noului sezon. Însă, cu toate acestea, steliştii nu au putut evita ruşinea nici în meciul cu Ludogoreţ. Cu 10 minute de finalul jocului bulgarii înscriseseră 4 goluri! În minutele 82 şi 84, Grădinaru şi Iancu au redus din handicap.

Primul “11” al Stelei cu Ludogoreţ:

Arlauskis – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Sănmărtean, Prepeliţă – Stanciu, Chipciu, Tănase- Keşeru.

Au mai jucat: Cojocaru, Filip, Toşca, Pîrvulescu, Neagu, Grădinaru.

1.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI U 19-CHELSEA LONDRA U 19 0-4,YOUTH LEAGUE (1.10.2013)

S-au descătuşat cu Oldham, 4-1

Cum gluma părea că nu mai este deloc o glumă, Costel Gâlcă a avut parte şi de un rezultat dătător de speranţe, în partida cu Oldham! Roş-albaştrii au marcat de patru ori şi au primit doar un singur gol. Unul dintre remarcaţii partidei a fost puştiul Robert Vîlceanu, care a reuşit să înscrie!

Primul “11” al Stelei cu Oldham:

Niţă – Rîpă, Gardoş, Aldea, Toşca – Filip, Neagu – Vîlceanu, Stanciu, Pîrvulescu – Keşeru.

Au mai jucat: Arlauskis, Pham, Grădinaru, Varela, Szukala, Latovlevici, Prepeliţă.

FOTBAL - STEAUA BUCURESTI - GAZ METAN MEDIAS

Au remizat cu AEL Limasol, iar Astra Giurgiu bate la uşă!

Aşa cum era normal, Costel Gâlcă a dorit să încheie cantonamentul din Anglia, în meciul cu AEL Limasol cu un prim “11” cît mai aproape de echipa de bază înaintea Supercupei cu Astra Giurgiu. Gardoş nu a putut fi folosit din cauza problemei medicale la coapsă, iar Adi Popa, deşi a  intrat pe teren la pauză, a rezistat doar 17 minute! Jucătorul a resimţit dureri la umăr, semn că i-a recidivat o accidentare mai veche. Deşi Steaua a deschis scorul repede, prin Sănmărtean, minutul 15, pe final, în minutul 85, ciprioţii au egalat prin Kiriakou, chiar dacă erau în inferioritate în urma unei eliminări!

Primul “11” al Stelei cu AEL Limasol:

Arlauskis – Varela, Szukala, Filip, Latovlevici – Prepeliţă, Sănmărtean – Grădinaru, Chipciu, Tănase – Iancu.

Au mai jucat: Cojocaru, Popa, Stanciu, Rîpă, Neagu, Vîlceanu, Pîrvulescu, Pham.

sanamrtean

Cum ar putea arăta Steaua în meciul cu Astra Giurgiu:

Arlauskis – Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici- Prepeliţă, Neagu – Stanciu, Iancu, Tănase – Chipciu.

………………………………………………………….

Steaua a jucat împotriva ciprioţilor de la AEL Limassol, noua echipă a lui Ricardo Cadu, luni seara, dar nu a reuşit decît un 1-1. Iată primul unsprezece aliniat de Costel Gâlcă, dar şi oamenii pe care i-a lăsat pe bancă: Arlauskis – Varela, Szukala, Filip, Latovlevici – Prepeliţă, Sănmărtean – Grădinaru, Chipciu, Cr. Tănase – G. Iancu. Au mai jucat: Niţă, Cojocaru – Râpă, Toşca, Matei, Pham-Huy, Stanciu, Neagu, Keşeru, Aldea, Popa, Vâlceanu.

Min. 90+3 – final de meci.

Min. 90+2 – Pârvulescu a ratat de două ori din poziţie de unu la unu cu portarul advers, pentru că a tras în el de fiecare dată!

Min. 85 – Ciprioţii egalează, chiar dacă joacă în zece oameni de cinci minute: Kiriakou marchează cu capul.

Min. 84  – Pîrvulescu intră în locul lui Tănase.

Min. 80 – Vâlceanu intră în locul lui Iancu.

Min. 65 –  A ieşit Arlauskis, a intrat Cojocaru

Min. 63 – Adi Popa n-a mai putut continua din cauza durerilor şi a fost nevoit să iasă. A intrat Neagu

Min. 52 – Prima oportunitate de gol a ciprioţilor. Mingea a ajuns în careu, dar şutul a fost slab.

Min. 50 – Şut Stanciu de la 25 de metri, dar mingea a trecut peste poartă.

Min. 46 – Gâlcă face trei schimbări: Adi Popa în locul lui Grădinaru, Stanciu îi ia locul lui Sănmărtean şi Râpă în locul lui Filip.

Min. 46 – începe repriza a doua.

Min. 45+1 – Se încheie prima repriză.

Min. 27 – Altă ocazie Steaua. Tănase a prins un şut bun, de la aproximativ 25 de metri, dar mingea a trecut de puţin pe lîngă bară.

Min. 23 – Mingea a defilat prin faţa porţii lui Arlauskis şi a trecut la o palmă de bară, după o centrare covrig.

Min. 15 – Lucian Sănmărtean deschide scorul după o eroare a lui Cadu: 1-0!

Min. 1 – meciul a început.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

Tags: