Fotbal international

LIVE STREAM Rudar – FCSB VIDEO ONLINE Prima Tv turul 2 Europa League. Vezi LIVE meciul online

26.07.2018 | 17:31
LIVE STREAM Rudar  FCSB VIDEO ONLINE Prima Tv turul 2 Europa League Vezi LIVE meciul online
ADVERTISEMENT

LIVE STREAM Rudar – FCSB VIDEO ONLINE Prima Tv turul 2 Europa League. FCSB va debuta în noul sezon din Europa în turul 2 al preliminariilor din Europa League. Vicecampioana României va juca în compania formației Rudar Velenje, echipă care a terminat pe locul 4 în sezonul precedent din prima ligă a Sloveniei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

VEZI AICI LIVE STREAM Rudar – FCSB VIDEO ONLINE Prima Tv turul 2 Europa League

Cine transmite Rudar – FCSB LIVE VIDEO

LIVE STREAM Rudar – FCSB VIDEO ONLINE Prima Tv turul 2 Europa League. Presiunea unei victorii este imensă pe trupa lui Nicolae Dică. FCSB a pierdut în prima etapă din Liga 1  Betano, scor 0-1, în deplasare în fața celor de la Astra Giurgiu. Au apărut deja zvonuri că Dică ar putea fi demis și înlocuit cu Walter Zenga, dar aceste informații au fost negate atât de antrenorul italian cât și de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Rudar – FCSB LIVE TEXT turul 2 Europa League

LIVE STREAM Rudar – FCSB VIDEO ONLINE Prima Tv turul 2 Europa League. De asemenea, rămâne de văzut dacă FCSB va aborda primul meci din Europa în formula 4-3-3 sau va reveni la sistemul 4-2-3-1. Opțiunea lui Gigi Becali pare să fie clară. „A ajuns și Dică la concluzia că sistemul se schimbă în 4-2-3-1″, a declarat Gigi Becali. Cu toate acestea, ar fi dificil de pus în teren o formulă a celor de la FCSB cu 4-2-3-1, în condițiile în care singurul vârf autentic din lotul echipei este Harlem Gnohere, iar „Bizonul” nu este refăcut după operația suferită în această vară.

Când se joacă Rudar – FCSB LIVE ONLINE

De partea cealaltă, Rudar Velenje vine după o înfrângere extrem de dură suferită la cheremul lui Maribor, scor 0-5. Luka Zahovic, internațional sloven curtat intens de FCSB în această vară, a reușit să marcheze o dublă. De altfel, antrenorul oaspeților a oferit o descriere foarte elogioasă la adresa celor de la FCSB: „Trebuie să fiţi pregătiţi să vedeţi o echipă puternică a adversarilor. Cel mai ieftin jucător al lor valorează cât trei bugete de-ale noastre. I-am urmărit pe cei de la Steaua şi au patru-cinci individualităţi. Sunt tineri, agresivi, tehnici şi foarte puternici”,  a declarat antrenorul lui Rudar, Marijan Pusnik la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

LIVE STREAM Rudar – FCSB VIDEO ONLINE Prima TV, turul 2 Europa League

Meciul dintre Rudar Velenje și FCSB se joacă joi, 26 iulie, de la ora 18:30 și va fi transmis în direct de către Prima Tv. Returul are loc peste o săptămână, pe 2 august, pe Arena Națională.

Partida va putea fi urmărită în format live video și pe FANATIK.RO.