News

Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV, episodul de miercuri, 27 martie

27.03.2019 | 18:45

Un nou episod din cel mai iubit și urmărit serial din România, „Las Fierbinți”, va fi difuzat miercuri, 27 martie, pe Pro TV, de la ora 20.30. Interpreții lui Bobiță, Giani și Dorel au vorbit, într-un interviu, despre ce înseamnă pentru ei munca pe platou și despre succesul producției.

Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV

Mihai Bobonete

, care îl interpretează pe Bobiță, este suprins de faptul că serialul a prins și în rândul copiilor. „E o enigmă ce se întâmplă cu serialul ăsta. Gândește-te că lumea, de la an la an, îl apreciază mai tare. Nu înțeleg de unde și nu mă întreba de ce nu se plictisesc. Nu-mi explic de ce fidelizează așa de bine copiii!”, mărturisește Bobonete.

„Avem un exemplu: o fetiță care era foarte bolnavă și care nu a vorbit în niciun fel până la o anumită vârstă și, văzând pe YouTube un episod din Las Fierbinți, în următorii doi ani de zile, nu că ne știa la toți numele, a venit pe platou, am vorbit, fetița e la școală… Când vezi așa ceva te șochează”, a povestit el, pentru protvplus.ro.

Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV, ediția de miercuri, 27 martie
Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV, ediția de miercuri, 27 martie. Mihai Bononete a vorbit despre succesul serialului.

Probleme cu localnicii din Fierbinți

Mihai Rait, interpretul lui Dorel, a dezvăluit că au fost ceva probleme cu localnicii din Fierbinți: „La început, erau mici probleme cu localnicii. Vedeau serialul și ziceau: Suntem bețivi noi? Băi, nu doar voi! Toată țara e așa. Adică, are fiecare sat câte un bețiv, câte un hoț. Acum, zici că ne-am mutat în sat. Mă întreabă lumea: La muncă, nu?”.

Constantin Diță, care îi dă viață lui Giani, a simțit și el că sătenii nu erau prea încântați, la început, de ironiile din serial. „Oamenii zic: Băi, ne faci de râs! Păi, atunci și Caragiale ne face de râs. Eu cred că e o oglindă aici, până la urmă. Încercăm să facem omul să se simtă bine. E bine să râzi de Giani, dar să nu fi Giani!”, trage concluzia Diță.