Fanatik Show

Reghe a făcut spectacol la FANATIK SHOW! ”Iau primă de 1,8 milioane de euro, să audă Mitică” Vezi toate dezvăluirile

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este invitatul lui Horia Ivanovici, la Fanatik Show, de pe Etno TV. Tehnicianul roş-albaştrilor va vorbi despre înfrîngerea cu Chelsea (0-4), despre...
03.10.2013 | 23:35
Reghe a facut spectacol la FANATIK SHOW Iau prima de 18 milioane de euro sa auda Mitica Vezi toate dezvaluirile
ADVERTISEMENT

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este invitatul lui Horia Ivanovici, la Fanatik Show, de pe Etno TV. Tehnicianul roş-albaştrilor va vorbi despre înfrîngerea cu Chelsea (0-4), despre moralul jucătorilor şi despre cum va arăta Steaua în viitor.

Despre primele oferite de Gigi Becali:

”Şi jucătorii care au participat la ce a reuşit Steaua vor lua bani foarte mulţi. Gigi mi-a zis să vă spun că a plătit taxe la stat de 12 milioane de euro. Jucătorii au luat cîte 200.000 de euro pentru calificarea în Ligă, pentru primăvară au bonus la fiecare meci, şi dacă prindem primăvara europeană, încă un bonus”

ADVERTISEMENT

”Nu m-am gîndit să plec, am o relaţie foarte apropiată faţă de patronul echipei şi de oamenii cu care lucrez, aici mă refer la Meme. Avem o misiune de îndeplinit, un om care pe mine m-a ajutat foarte mult trece printr-o perioadă foarte grea şi vreau să încerc să dau ceva înapoi. Consider că 50% din ce mi-am propus, am îndeplinit, iar următorul 50% îndeplinesc în următoarele 6 luni. Cîştigarea campionatului, a Cupei şi Supercupa, asta ar fi restul de 50%. Primăvara europeană ar fi bonus. Gigi mi-a spus că-mi mai dă un milion de euro, mi-a zis spune-le ca să audă Mitică Dragomir, şi plăteşte şi taxe la ei, pe lîngă cei 800.000 de euro promişi pe care i-am luat că am dus echipa în grupele Liga Campionilor”

Vezi video:

Despre relaţia cu presa:

”Eu vreau linişte la echipă, nu vreau să scot în evidenţă ce se întîmplă la noi. Jucătorii nu citesc ziarele, nu se uită ca să nu afle ce se întîmplă, ce se scrie. Pe ei nu-i interesează ce se întîmplă ca să nu-i afecteze. Am devenit imun şi ignor oamenii care emană răutate. Patronul mi-a spus, Băi, tata Reghe, să fim buni, să nu mai înjurăm. Iar eu încerc să-mi fac treaba”. 

ADVERTISEMENT

Despre disputa cu fostele glorii:

”Nu există conflict cu Generaţia ’86. Helmuth lucrează cu noi, Lăcătuş a lucrat cu Meme, Balint la fel, Bumbescu, Majearu, ne cunoaştem cu ei şi nu am avut conflicte. Doar cu unii avem probleme. Boloni, normal că reacţionează pe moment şi răspunde şi începe un scandal, cînd i se pun întrebări aiurea. Am poză cu Genraţia ’86 mare de tot, eu respect Steaua, pe toţi care au făcut performanţă. Noi facem cinste acestei echipe, am cîştigat titlul, am reuşit calificarea în primăvara europeană, în grupele Ligii Campionilor. Ne batem cu echipe cu bugete de 10 ori mai mari, nu ai cum să rezişti, oricît de mult ai alerga. În ’86 am ieşit pe stradă, eram toţi Duckadam sau Lăcătuş”.

”Nu sîntem cu nasul pe sus, sîntem valoroşi, iar cînd ai valoare şi ai curajul să spui anumite lucruri, oamenii spun că eşti arogant. Consider că nu sîntem aroganţi, atît eu, cît şi Meme, încercăm să facem performanţă şi să fim cît mai corecţi cu meseria asta. Încercăm să fim calmi, să nu reacţionăm la foarte multe lucruri, dar cînd vezi că oamenii ies în haită să îţi facă rău, e omeneşte să ai anumite reacţii. Nu am jignit niciodată Generaţia ’86, cînd Meme a avut probleme cu Tudorel Stoica şi Meme a avut o reacţie, toţi au spus că a dat în generaţia aceea, dar acea generaţie avea mai mulţi. Dacă răspunzi unui om, nu înseamnă că dai în toată generaţia”. 

ADVERTISEMENT

”Eu nu vreau să am polemică cu Anghel Iordănescu, cred că mai bine i-ar da sfaturi copilului lui. Are mai multă nevoie la rezultatele pe care le are la Tîrgu Mureş, decît am eu în momentul de faţă. Cînd ieşi cu asemenea declaraţii, se vede ura. Îmi poţi da sfaturi pentru că ai făcut performanţe, dar poţi spune ce ai fi făcut tu, că nu am jucat bine, dar nu să-i dai sfaturi unuia cum să facă, pentru că fiecare are mentalitatea lui, metodele lui. Dacă ai rezultate stai, nu ai, te duci”

Despre adversari:

”Eu le-am urat noroc anul trecut celor de la CFR şi să cîştige cînd ei se gîndeau să continue performanţa în Liga Campionilor. Doar cei care ajung acolo, cum e CFR, ştiu ce înseamnă această competiţie”.

ADVERTISEMENT

”Dacă purtătorul de cuvînt al lui Dinamo poate pune pe facebook asemenea lucruri e jenant pentru clubul Dinamo. Eu nu cred că sîntem ruşinea fotbalului românesc, important este cum comentează oamenii care conduc fotbalul românesc, nu purtătorul de cuvînt de la Dinamo. Cred că cineva ar trebui să-i explice lui Dumitru Dragomir cum se conduce fotbalul românesc, e jenant tot circul pe care l-a făcut. E păcat să ne jignim, el este pe scaunul care este datorită echipei Steaua şi el ştie ce spun eu. Dacă Gigi Becali nu era de partea lui, nu era preşedintele Ligii. El trebuie să ne apere, ne supunem Ligii, nu să ne critice. Gigi Becali a vrut întotdeauna să investească în jucători tineri români, să iei străini pe bani mulţi e simplu. N-am făcut de rîs pe nimeni. L-am auzit pe preşedintele Ligii că se mîndrea că îşi duce nepotul la Barcelona la meci, mai bine îl lua de mînuţă şi-l aduce la meciul de Liga Campionilor. Dragomir e foarte important, abil, inteligent şi nu-i fac cinste asemenea declaraţii”

”Nu pot să nu laud momentul cînd o echipă face performanţă. Trebuie să existe respect, dacă ofiţerul nostru de presă făcea declaraţiile celui de la Dinamo, nu mai era lîngă noi acum. Oamenii cu care noi lucrăm au bun-simţ”

Despre forma lui Adi Popa:

”E o scădere de formă a lui Adi Popa, am discutat cu el, dar văzînd unde era pînă la Steaua şi la ce a ajuns, se poate să aibă un moment mai slab. Nu a uitat fotbalul. Pe dreapta pot juca Iancu, Stanciu, Tănase, avem mulţi acolo, dar cînd facem echipa ne gîndim ce calităţi au băieţii, iar Adi Popa are o calitat pe care ceilalţi nu o au: viteza. El ieşea în evidenţă prin asta, îşi dă viaţa pe teren, dar în loc să ia adversarul unu la unu în viteză, opreşte mingea şi încearcă să dribleze pe loc”

Despre deciziile sale în Ligă:

”Din păcate, schimbările pe care le-am făcut cu Schalke şi cu Chelsea nu ne-au ajutat. Dar asta nu înseamnă că jucătorii nu au valoare. Tatu a făcut multe meciuri bune, nu-mi vine unul în cap acum. Tatu, cu Schalke a intrat foarte bine, dar a avut ghinionul să-l lovească în coapsă şi să nu mai poată continua. Sînt jucătorii noştri, alţii nu avem, cu ei continuăm şi eu am mare încredere în ei”

”N-am dormit deloc după meci, şi eu am greşit, nu doar jucătorii şi m-am gîndit ce n-am făcut bine. Sînt multe lucruri pe care le păstrez pentru mine, e foarte greu la un meci cu Chelsea să schimbi multe lucruri. Am jucat închis cu Chelsea, golul doi s-a luat din lovitură liberă. Popa aleargă cu Cole, în loc să bage alunecare sau să facă fault, îl lasă să joace, el rămîne pe loc, Cole pleacă în sprint. Mereu am zis la fiecare fază fixă, ei fiind foarte puternici şi noi avem şanse minime să reuşim, să nu facem greşeli”

Despre situaţia lui Gardoş:

”Cînd l-am vîndut pe Chiricheş, i-am spus lui Gardoş că e prima opţiune pentru ce a făcut, faptul că a fost profesionist şi a jucat bine. Pe Gardoş, Szukala, Stanciu şi Tătăruşanu, căruia nu-i poţi reproşa nimic, pot fi evidenţiaţi cu Chelsea. Dacă faci o analiză, nimeni nu s-a ridicat la aşteptări, dar dacă vrei să evidenţiezi, Gardoş a ieşit cu mingea, a fost agresiv”

”Steaua e o echipă de Liga Campionilor pentru că joacă acolo, nu mă interesează cine spune că sîntem de Europa League. Am luat şapte goluri, dar mai avem de jucat patru meciuri şi am mare încredere în echipă. O să le răspundem pe teren celor care spun că nu sîntem de Liga Campionilor. Încerc să fiu mai modest, cum mi-a sugerat domnul Mircea Sandu, încerc să ignor anumiţi oameni, încerc să-mi fac meseria şi să creez un grup puternic la Steaua şi cu Gigi Becali, care din păcate nu este lîngă noi”

Despre meciul cu Chelsea:

”Jucătorii erau foarte afectaţi, credeau că pot face un rezultat pozitiv. Îi avertizasem că nu va fi la fel ca în Liga Europa. Pentru Chelsea era mai important să cîştige acum, decît meciul din tur din Liga Europa. Am întîlnit o echipă foarte bună, vreau să vorbim mai mult de Steaua, nu de Chelsea. Am schimbat metodele de antrenament, să fim mai serioşi, probabil că în ultima perioadă nu am întîlnit adversari atît de puternic. După un meci cu Bîrsana şi cu Timişoara am întîlnit Chelsea şi e diferenţă mare, dar nu am spus că Liga 1 nu e puternică”. 

”Am văzut cu toţii ce s-a întîmplat, am analizat şi noi ieri şi azi mai la rece, ne-am întîlnit şi am stat de vorbă, am analizat ce a fost pe teren. Trebuie să recunoaştem, nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor. Nu vreau să intru în discuţii despre valoarea jucătorilor, a echipei Steaua, nu vreau să cred că am uitat să jucăm fotbal din martie pînă în septembrie. Nici eu nu am uitat să antrenez echipa din martie, citesc că nu sînt bun antrenor, nu ştiu să fac anumite lucruri. Fotbalul de aia e frumos, am reuşit să batem Chelsea în primăvară, acum am făcut un meci slab!”. 

 

ADVERTISEMENT