Fotbal international

VIDEO / Seara NEBUNĂ în Liga Campionilor! Juventus, PSV şi Real Madrid au reuşit victorii de SENZAŢIE!

UPDATE 16 septembrie, ora 12:43 / Seară plină de ghinioane pentru Manchester United. Englezii au pierdut cu 1-2 pe terenul lui PSV, însă principala pierdere pentru United este cea a fundaşului...
16.09.2015 | 12:42
VIDEO  Seara NEBUNA in Liga Campionilor Juventus PSV si Real Madrid au reusit victorii de SENZATIE

UPDATE 16 septembrie, ora 12:43 Seară plină de ghinioane pentru Manchester United. Englezii au pierdut cu 1-2 pe terenul lui PSV, însă principala pierdere pentru United este cea a fundaşului Luke Shaw. Tînărul fotbalist a fost victima unui atac brutal al lui Hector Moreno de la PSV. 

Shaw a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept şi va lipsi cel puţin 6 luni de pe gazon. Meciul a fost întrerupt 10 minute pînă fotbalistul lui United a fost pus pe targă şi transportat la spital.

Ceea ce e şi mai ciudat, Hector Moreno a văzut doar cartonaş galben pentru atacul brutal. PSV a reuşit surpriza şi s-a impus cu 2-1. Van Gaal a declarat după meci: ““Era dărîmat, a plîns în vestiar înainte să fie transportat la spital pentru operaţie”, a povestit Van Gaal.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA ACCIDENTAREA LUI SHAW

VEZI VIDEO HORROR CU ACCIDENTAREA:

Loading the player…

**********************************************************

A debutat Liga Campionilor! Rezultate surprinzătoare, precum victoria lui PSV cu United.

LIGA CAMPIONILOR

Benfica – Astana 2-0 (Gaitan 51, Mitroglou 62) VEZI VIDEO

Galatasaray – Atletico 0-2 (Griezmann 18, 25) VEZI VIDEO

Manchester City – Juventus 1-2 (Chiellini 57 aut. / Mandzukic 70, Morata 81) VEZI VIDEO

PSG – Malmo 2-0 (Di Maria 5, Cavani 61) VEZI VIDEO

PSV – Manchester United 2-1 (Moreno 45+2, Narsingh 57 / Depay 41) VEZI VIDEO

* Luke Shaw, fundaşul de 19 ani de la Manchester United, a ieşit de pe teren cu piciorul rupt după o intrare criminală a unui jucător olandez!

Sevilla – Monchengladbach 3-0 (Gameiro 47 pen, Banega 66 pen, Konoplianka 83) VEZI VIDEO

Wolfsburg – ŢSKA Moscova 1-0 (Draxler 40) VEZI VIDEO

VIDEO VEZI GOLURILE DIN REAL – ŞAHTAR 4-0!!!!

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS.  LIVESCORE / ETAPA 1

Benfica – Astana

benfica astana

 

LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Galatasaray – Atletico Madrid

galata atletico

LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Manchester City – Juventus

city juve

 

LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. PSG – Malmo

psg malmo

LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. PSV – Manchester United

psv united

LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Sevilla – Monchengladbach

SEVILLA MONCHENGLADBACH

 

LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR. Wolfsburg – ŢSKA Moscova

wolfsburg cska

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. venit ziua cea mare! Marţi, 15 septembrie, debutează un nou sezon de Liga Campionilor, competiţie ce se anunţă mai echilibrată ca niciodată. Toate partidele din această competiţie vor putea fi urmărite în format LIVESCORE pe FANATIK.RO.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Barcelona, favorită să îşi apere trofeul

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Sezonul 2015-2016 începe cu aceeaşi întrebare pe care fanii fotbalului şi-o pun de foarte mult timp. Poate deţinătoarea Ligii să îşi apere trofeul? Anul acesta, parcă şansele sînt mai mari ca niciodată, avînd în vedere că FC Barcelona pare la fel de puternică ca şi în sezonul trecut.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS.  Bookmakerii sînt şi ei de părere că este şansa catalanilor, aşa că au oferit cea mai mică cotă la cîştigarea trofeului tot Barcelonei. Astfel, catalanii sînt cotaţi cu 4,00 pentru ridicarea unui nou trofeu. Pe locul doi în topul favoritelor este Bayern Munchen, campioana Germaniei, care are un lot puternic şi un start lansat de sezon, cu patru victorii din patru în Bundesliga. Astfel, casele de pariuri consideră că şansele lui Bayern sînt mari, aşa că au oferit cota 5,00 pentru un succes.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Podiumul favoritelor este completat de Real Madrid, trupa lui Cristiano Ronaldo fiind şi în acest an printre marile favorite. Deşi nu au făcut nişte transferuri prea importante, Real rămîne o forţă, lucru demonstrat şi de ultimul meci din campionat, cînd galacticii s-au impus cu 6-0 la Espanyol, după 5 goluri marcate de Ronaldo.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. VEZI ÎN GALERIA FOTO TOATE COTELE PENTRU CÎŞTIGAREA LIGII CAMPIONILOR

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS.  Premieră istorică în acest sezon

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Kazahstan va avea o echipă în grupele Ligii Campionilor pentru prima oară în istorie. Astana a trecut în play-off de APOEL Nicosia şi va evolua în premieră împotriva celor mai mari forţe de pe continent. Astana s-a înfiinţat în urmă cu 6 ani şi, în ciuda faptului că în doar al doilea an de existenţă a cucerit Cupa Kazahstanului, echipa nu a putut participa în cupele europene. UEFA interzice cluburilor care nu au cel puţin trei ani de la înfiinţare să ia parte la competiţiile continentale.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. În aceste condiţii, Astana a aşteptat pînă în 2013 pentru a debuta în Europa, tot din postura de cîştigatoare a Cupei. Prima experienţă a fost, însă, un fiasco total. Bulgarii de la Botev Plovdiv au administrat echipei din capitala Kazahstanului un categoric 6-0 la general (1-0 şi 5-0) în preliminariile UEL. Anul următor, o echipă mult mai puternică s-a prezentat la startul Europa League şi, după ce a trecut de Pyunik (2-0, 4-1), Hapoel Tel Aviv (3-0, 0-1) şi AIK (1-1, 3-0), a fost eliminată în play-off de Villarreal (0-3, 0-4).

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Tot în 2014, Astana a cucerit şi primul său titlu de campioană a Kazahstanului (campionatul se desfăşoară în sistemul primăvară-iarnă), ceea ce i-a oferit dreptul de a participa în Liga Campionilor. În turul doi preliminar, Astana a trecut de Maribor (3-1, 0-1), iar apoi a eliminat HJK Helsinki (4-3, 0-0), înainte de a reuşi să o lase în afara grupelor UCL pe APOEL.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Tot Messi şi Ronaldo

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. În cursa pentru titlul de golgheter al Ligii Campionilor, casele de pariuri îi pun pe primele două locuri pe rivalii de moarte Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

Argentinianul este principalul favorit, cotat cu 3,50, în timp ce Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, este cotat cu 3,75. Interesant este că portughezul este încercuit de jucătorii Barcelonei, care ocupă şi locurile trei şi patru în clasamentul şanselor la titlul de golgheter, cu Suarez cotat cu 9,00 şi Neymar cotat cu 13,00.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Primul jucător care nu este de la Real Madrid şi nici de la Barcelona este Kun Aguero, atacantul lui Manchester City, care are cota 17,00, la egalitate cu Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen.

VEZI ÎN GALERIA FOTO TOATE COTELE PENTRU GOLGHETERUL LIGII

 

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Grupă imposibilă pentru Lucescu

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Mircea Lucescu poate spune că a avut ghinion la tragerea la sorţi. În acest an, Şahtar Doneţk a fost repartizată în grupă cu PSG şi Real Madrid, două dintre favoritele la cîştigarea trofeului! A patra echipă, Malmo, este destul de puternică şi probabil se va bate cu Şahtar pentru locul trei în grupă.

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS. Cea mai echilibrată grupă este grupa D, unde se vor bate pentru calificare Juventus, finalista Ligii Campionilor, Manchester City, cea mai în formă echipă din Anglia, Sevilla, cîştigarea Ligii Europa, şi Monchengladbach, una dintre echipele puternice ale Germaniei.

VEZI ÎN GALERIA FOTO TOATE GRUPELE

 

Derby-uri în prima etapă

LIVE VIDEO MANCHESTER CITY-JUVENTUS.  În prima rundă, disputată pe 15 şi 16 septembrie, avem parte de cîteva meciuri mai mult decît interesante. Capul de afiş este Manchester City – Juventus, într-o partidă în care, la cum arată lucrurile după prima etapă, englezii sînt favoriţi.

Românii vor urmări cu mare interes duelul Real Madrid – Şahtar, în care Il Luce se bate cu galacticii Realului. De asemenea, deţinătoarea trofeului, FC Barcelona, are parte de o deplasare grea, la AS Roma.

VEZI ÎN GALERIA FOTO PROGRAMUL MECIURILOR DIN PRIMA RUNDĂ