VIDEO. FENOMENAL! Portugalia este prima SEMIFINALISTĂ, după 5 egaluri! S-au calificat după loviturile de la 11 METRI!

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI ...
01.07.2016 | 00:55
VIDEO FENOMENAL Portugalia este prima SEMIFINALISTA dupa 5 egaluri Sau calificat dupa loviturile de la 11 METRI

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

Quaresma marchează!!!! Portugalia merge în semifinale! Acolo unde va întîlni învingătoarea dintre Ţara Galilor şi Belgia.

”Kuba” ratează!!!!!!! De fapt apără Paricio

Nani marcheză cu stil!

Glik nu ratează nici el de la ”11” metri!

Moutinho şutează plasat în colţul din dreapta portarului!

Milik şutează perfect! 2-2

Renato Sanches execută tare lovitura şi marchează!

Lewandowski execută cu calm. 1-1!

Ronaldo înscrie primul gol de la ”11” metri!

120. Meciul va fi decis la loviturile de departajare.

Min 105. Prima repriză de prelungiri se încheie

Min 102. Nani trage direct în braţele lui Fabianski

Min 100. Milik trage puternic, de la 25 de metri. Mingea trece alături.

Min 96. Danilo intră în locul lui W. Carvalho

Min 91. Ronaldo ratează incredibil din 6 metri!!!

Primele 90 de minute se termină. Urmează prelungirile.

Min 86. Ratare incredibilă a lui Ronaldo. Singur cu portarul loveşte din nou defectuos mingea!

Min 81. Ocazie mare pentru Portugalia. Pepe încearcă să-i paseze lui Ronaldo. Acesta ar fi scăpat singur cu portarul. Glik respinge în corner.

Min 80. Quaresma intră în locul lui Mario.

Min 78. Fonte reia cu capul periculos. Fabianski prinde în siguranţă.

Min 73. Schimbare la portughezi. Moutinho îi ia locul lui Adrien Silva.

Min 69. Milik îi ia faţa lui Pepe, reia periculos spre poartă. Patricio reţine!

Min 65. Adrien Silva şutează frumos de la mare distanţă. Mingea trece alături.

Min 60. Cristiano Ronaldo luftează ca un începător dintr-o poziţie excelentă.

Min 56. Ronaldo primeşte o pasă pe culoar, dar trage slab.

Min 50. Lewandowski reia cu capul spre poartă. Portarul advers reţine fără probleme.

A început repriza secundă.

Prima repriză se încheie

Min 33. GOOOOOOL PORTUGALIA! Renato Sanches, la numai 18 ani, restabileşte egalitatea după un şut din afara careului. Pasa a venit de la Nani. – VEZI VIDEO

Min 28. Ronaldo şutează slab de la marginea terenului. Fabianski reţine.

Min 23. Polonezii crează o fază extrem de frumoasă. Aceştia au legat 4 pase în careu, care i-au ameţit pe lusitani.

Min 17. O nouă ocazie mare pentru Lewandowski. Acesta trimite direct în braţele lui Rui Patricio.

Min 15. Lewandowski şutează de la distanţă, mingea trece alături.

Min 10. Polonia s-a stins după golul marcat în minutul 3. Portugalia controlează meciul.

Min 3. GOOOOOOOL POLONIA! Lewandowski marchează primul său gol la Euro după o pasă al lui Grosicki. – VEZI VIDEO

A început meciul!

UPDATE 30.06.2016, ora 21:05

Capture

UPDATE 30.06.2016, ora 20:00. Ori de cîte ori Jakub Blaszczykowski marchează, Polonia nu pierde. Este un fapt. Aşa s-a întîmplat şi la acest Euro. Mijlocaşul a marcat contra Ucrainei, iar echipa a cîştigat. Polonia a avut cîştig de cauză şi-n ”optimea” cu Elveţia, tot datorită lui ”Kuba”, aşa cum este poreclit de colegi.

Jakub Blaszczykowski a prins curaj de cele două goluri marcate şi l-a ”înţepat” subtil pe Cristiano Ronaldo înainte de întîlnirea directă: ”Portugalia are jucători foarte buni din punct de vedere individual. Asta nu înseamnă întodeauna un lucru bun pentru fotbalul este un sport de echipă”, a spus mijlocaşul polonez.

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. UPDATE 30.06.2016. Ora 15:27. Fernando Santos are probleme înainte de startul meciului. Raphael Guerreiro şi Andre Gomes nu s-au antrenat miercuri, din cauza unor probleme medicale. Astfel, este posibil ca ei să nu joace contra Poloniei.


LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Cristiano Ronaldo a fost elogiat de colegul său de la echipa naţională, Adrien Silva, mijlocaşul lui Sporting Lisabona. “Cristiano este un jucător de echipă extraordinar. Ne-a ajutat să obţinem calificarea cu două reuşite în poarta Ungariei, iar astăzi avem mare nevoie de el din nou să marcheze şi să ne ajute să obţinem calificarea”, a spus Silva.

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Nici un meci fără şansa de a bate un record pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez va avea ocazia de a stabili o bornă importantă şi în partida pe care lusitanii o vor disputa joi, de la ora 22:00, împotriva Poloniei, de la ora 22:00, la Marseille, pe Stade Vellodrome.

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Cristiano Ronaldo are în acest moment opt goluri marcate pentru Portugalia la turneele finale continentale, unul mai puţin decît Michel Platini, cel mai bun marcator din istoria Euro. Meciul contra Poloniei este şansa lui Ronaldo de a-l egala sau chiar depăşi pe Michel Platini.

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Platini a făcut recordul într-o singură ediţie!

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Chiar dacă va reuşi să îl depăşească pe Platini, Cristiano Ronaldo rămîne departe de stilul în care a făcut-o francezul. Fostul star al lui Juventus a reuşit să marcheze toate cele nouă goluri într-o singură ediţie de Euro, la cea găzduită şi cîştigată de francezi, în 1984. În plus, mai trebuie menţionat că la acea ediţie a turneului continental, campioana a jucat doar cinci meciuri. Au fost calificate opt echipe, iar după faza grupelor s-a trecut direct la semifinale. Cristiano Ronaldo a strîns opt goluri pînă acum, dar a avut nevoie de patru ediţii Euro pentru a face acest lucru.

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Platini, marele duşman al lui Ronaldo

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. De-a lungul anilor, în perioada în care a fost preşedinte al UEFA, Michel Platini a avut o relaţie glaciară cu Ronaldo. Portughezul s-a simţit de multe ori nedreptăţit atunci cînd forul continental acorda premiile individuale, iar cel mai jos punct al relaţiei dintre ei a fost în 2014. Văzut ca unul dintre favoriţi la cîştigarea Balonului de Aur în acel an, Ronaldo nu l-a convins şi pe Platini.

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. “Cred că acest premiu ar trebui să meargă pentru unul dintre germanii care au reuşit să cîştige Campionatul Mondial”, a fost declaraţia prin care Platini l-a înfuriat pe Ronaldo. Imediat după, Real Madrid a emis un comunicat în presă în care îl acuza pe Platini pentru exprimarea opiniei, motivînd că votanţii ar putea fi influenţaţi. Cristiano Ronaldo a luat, în cele din urmă, Balonul de Aur în 2014.

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Ronaldo, două goluri şi zeci de ratări

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Chiar dacă Portugalia este în sferturile de finală, Ronaldo nu a impresionat la Euro 2016. A marcat într-o singură partidă, contra Ungariei, de două ori. Cu Polonia a atins doar de cîteva ori mingea pînă spre final, dar în cele din urmă a contribuit la golul victoriei după o cursă de 70 de metri, finalizată cu şut la poartă şi golul lui Quaresma pe respingere. În partidele cu Islanda şi Ungaria, din grupe, Cristiano Ronaldo a ratat numeroase ocazii, inclusiv o lovitură de pedeapsă.

Polonia, apărare solidă

LIVE VIDEO POLONIA-PORTUGALIA SFERTURI DE FINALĂ EURO 2016. Să marcheze în poarta Poloniei nu va fi deloc uşor pentru Cristiano Ronaldo. Doar Shaquiri a reuşit acest lucru la Euro 2016! Şi a fost nevoie de o execuţie de excepţie, o foarfecă de la marginea careului, cel mai frumos gol marcat pînă acum la turneul final. Polonia a terminat fără gol primit o grupă în care a înfruntat campioana mondială, Germania. A fost 0-0 contra panzerelor, partidă în care jucători ca Muller şi Ozil au avut puţine ocazii de a marca.