Fotbal international

VIDEO. Geniul lui Messi UCIDE Real pe Bernabeu. Lupta la TITLU devine infernală! Leo a ajuns la golul cu numărul 500 pentru Barca!

Barcelona reuşeşte să învingă Real Madrid pe ”Santiago Bernabeu” după un meci absolut superb, care a generat cinci goluri! Real a deschis scorul în minutul 28 prin Casemiro. Apoi, Messi a...
24.04.2017 | 00:06
VIDEO Geniul lui Messi UCIDE Real pe Bernabeu Lupta la TITLU devine infernala Leo a ajuns la golul cu numarul 500 pentru Barca

Barcelona reuşeşte să învingă Real Madrid pe ”Santiago Bernabeu” după un meci absolut superb, care a generat cinci goluri! Real a deschis scorul în minutul 28 prin Casemiro. Apoi, Messi a restabilit egalitatea în minutul 33. Barcelona a preluat conducerea în minutul 73 după un gol de generic marcat de croatul Rakitic. Intrat de câteva minute, James Rodriguez a restabilit egalitatea în minutul 85, însă n-a fost suficient, întrucât Messi a marcat la ultima fază de joc! Argentinianul a ajuns la cota 500 în tricoul catalanilor!

C-H_qV5XcAAiNhv

După acest rezultat Barcelona urcă pe primul loc al clasamentului cu 75 de puncte, exact cât are şi Real Madrid, însă trupa lui Zidane are un meci mai puţin disputat.

Min 92. GOOOOOOOOOL BARCELONA! Messi înscrie la ultima fază de joc, după o cursă senzaţională a lui Sergi Roberto.

Min 85. GOOOOOOOOOL REAL MADRID! James Rodriguez, intrat în urmă cu puţin timp pe teren, restabileşte egalitatea după o eroare în defensiva Barcelonei.

Min 77. Sergio Ramos vede direct cartonaşul roşu după un fault la Messi. Min 73. GOOOOOOOOOL BARCELONA! Rakitic prinde un şut excepţional şi-l învinge pe Navas!

Min 72. Asensio trage la colţul scurt, dar Ter Stegen reţine balonul. Min 70. Schimbare şi la Real Madrid: iese Casemiro şi intră Kovacic. Min 70. Schimbare la Barcelona: Andre Gomes intră în locul lui Alcacer. Min 67. Navas este într-o formă de zile mari. Apără un şut tare a lui Suarez. Min 67. Ronaldo trimite peste poartă din şapte metri după o acţiune creată de Benzema şi Asensio. Min 59. Pique trimite o lovitură puternică de cap, Navas are din nou o intervenţie excelentă! Min 56. Alcacer trimite cu şpiţul din interiorul careului, Navas parează! Min 53. Ter Stegen are o intervenţie excelentă în faţa lui Benzema. Min 48. Pique are o intervenţie excelentă, respingând în corner din faţa lui Benzema! Min 46. A început repriza secundă. PAUZĂ! Min 42. Jordi Alba încearcă o execuţie pretenţioasă, dar nu-i iese. Min 39. Asensio îl înlocuieşte pe Bale. Galezul n-a mai putut continua partida, întrucât accidentarea i-a recidivat. Min 36. Modric trimite o bombă de la 25 de metri, ter Stegen respinge în lateral. Min 33. GOOOOOOOOOL BARCELONA! Messi restabileşte egalitatea după doar cinci minute. Argentinianul a pătruns în careu în stilul său caracteristic şi a reuşit să-l învingă pe Keylor Navas.

Min 28. GOOOOOOOL REAL MADRID. Casemiro trimite în poarta goală după o fază în care apărarea Barcelonei a fost K.O!

Min 21. Messi iese la marginea terenului pentru îngrijiri după ce a fost lovit de Marcelo în figură. Sângerează! Min

20. Ocazie mare pentru Ronaldo, dar trage direct în ter Stegen. Min 18. Benzema trage slab dintr-o poziţie foarte bună. Min 12. Casemiro vede primul cartonaş galben al meciului după un fault din spate la Messi.

Min 6. Cristiano Ronaldo are o acţiune în partea dreaptă, îl evită pe Pique şi şutează tare, dar pe direcţia lui ter Stegen.

Min 4. Real Madrid începe foarte bine meciul şi pune o presiune continuă pe Barcelona.

Min 2. Cristiano Ronaldo cere un penalty după o intervenţie neglijentă a lui Umtiti.

Min 1. A început meciul!

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Paco Alcacer îi va lua locul lui Neymar în primul 11 al Barcelonei.

REAL MADRID: Keylor Navas – Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, BenzemaCristiano Ronaldo.

FC BARCELONA: Ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jorid Alba – Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Luis Suarez, Paco Alcacer.

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Chiar dacă Bale a fost recuperat după accidentarea care l-a ţinut trei meciuri pe bară, Isco va fi titular diseară. Anunţul a fost de ibericii de la Marca.


LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Primul “El Clasico” cu doi români! 22 de ani de la Popescu şi Hagi (CITEŞTE MAI MULT AICI)

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Derby-ul se vede şi la 8.000 de metri, pe muntele Everest. Un fan al catalanilor a postat o imagini cu steagul Barcelonei pe cel mai înalt munte din lume!

14929478210381

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Jucătorii Barcelonei au ajuns pe aeroportul din Madrid.

c6ffccf8-51b9-4b5c-8666-1c0e558f551e 2f8fb57e-476a-4cce-b9a4-1c677276827d e91a97eb-5cd0-4d98-9b25-c28e75558eb3

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Luis Enrique vorbit despre meciul cu Real Madrid, care se dispută duminică seara, începând cu ora 21:45.

“Doar victoria contează pentru noi. Trebuie să avem încredere în fotbalul nostru şi să fim eficienţi. Să nu ne gândim la calităţile lor, care sunt multe. Va fi un meci decisiv pentru noi, o adevărată finală. Poate lămuri soarta luptei pentru titlu sau poate menţine bătălia deschisă. Cred că e momentul ca Barcelona să îşi arate adevăratul potenţial”, a declarat Enrique.

“Real Madrid domină la capitolul joc aerian. Provocarea noastră este să facem un meci în care să nu se vadă punctele lor forte. Vreau ca rivalul să aibă toţi jucătorii disponibili. Îmi place să îmi înfrunt rivala atunci când aceasta se află la maximum de potenţial”, a mai spus Luis Enrique.

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. UPDATE, ora 14:11 / Zinedine Zidane a primit o super veste înainte de El Clasico! Gareth Bale e apt de joc şi va fi pe teren în meciul cu Barcelona după ce a ratat confruntarea cu Bayern din Liga Campionilor.

Bale s-a antrenat normal sâmbătă şi a primit ok-ul medicilor pentru a evolua. Şi Raphael Varane s-a antrenat cu echipa sâmbătă, dar nu va fi pe teren în  El Clasico, cuplul de fundaş central fiind Ramos-Nacho.


LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Spaniolii de la Sport Catalunya au publicat o poză în care apare echipamentul pe care Barcelona îl va purta din sezonul viitor. 

1

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Meciurile dintre cele două mari rivale au fost întotdeauna presărate cu multe goluri. Media celor 232 de confruntări directe între Real şi Barcelona este de aproape 3 reuşite! Mai mult de atât, din anul 2000 şi până în prezent, o singură întâlnire s-a încheiat fără goluri, în noiembrie 2002.

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Neymar nu va juca în derby-ul pe care Barcelona îl va disputa împotriva marii rivale, Real Madrid. În aceste condiţii, Luis Enrique are bătăi mari de cap să alcătuiască primul 11 într-un asemenea meci capital. 

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Jurnaliştii de la AS anticipează felul în care va arăta Barcelona pe ”Santiago Bernabeu”. Una dintre variante este formată dintr-un sistem, 3-1-4-1-1, pe care Luis Enrique nu l-a mai folosit niciodată.. Mascherano, Pique şi Umtiti ar juca în apărare, Busquets ar juca în faţa fundaşilor, iar Sergi Roberto, Rakitic, Iniesta şi Jordi Alba ar compune linia mediană. Suarez ar fi singurul vârf, în timp ce Messi ar juca în spatele uruguayanului.

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Altă variantă ar fi clasicul 4-3-3, pe care Luis Enrique l-a folosit de cele mai multe ori de când este la Barcelona. alături de Suarez şi Messi, în atac va fi împins Iniesta. Spre uimirea tuturor, atacantul Paco Alcacer şi Arda Turan nu se află în nici una dintre variantele înaintate de jurnaliştii iberici.

LIVE VIDEO REAL MADRID-BARCELONA EL CLASICO. Real Madrid – Barcelona se joacă duminică seara, începând cu ora 21:45.