Simona Halep

VIDEO / Revenire de VIS, de la 2-5! REZUMATUL CALIFICĂRII Simonei

HALEP - PENNETTA 6-3, 7-5. SIMONA E ÎN SFERTURI, UNDE O VA ÎNFRUNTA PE SLOANE STEPHENS!...
31.03.2015 | 07:54
VIDEO  Revenire de VIS de la 25 REZUMATUL CALIFICARII Simonei

HALEP – PENNETTA 6-3, 7-5. SIMONA E ÎN SFERTURI, UNDE O VA ÎNFRUNTA PE SLOANE STEPHENS!

Programul SFERTURILOR DE FINALĂ: Serena – Lisicki, Simona Halep – Sloane Stephens (ambele, miercuri), Suarez Navarro – Venus Williams, Petkovic – Pliskova (marţi)

HALEP – PENNETTA 6-3, 6-5. INCREDIBIL!!! SIMONA FACE DIN NOU BREAK ŞI PREIA CONDUCEREA ÎN SET! CONDUCE CU 12-1 LA ULTIMELE MINGI JUCATE, IAR DUPĂ PAUZĂ VA SERVI PENTRU SFERTURI!!

VEZI PUNCTELE CELE MAI FRUMOASE ALE MECIULUI

https://youtu.be/YYC_k_uFbIs

https://youtu.be/prxH3izav4s

VEZI REZUMATUL MECIULUI

https://youtu.be/oHKTdQ2UWis

VEZI MECIUL ÎNTREG – SETUL 1

https://youtu.be/UqkKdIbUIr8

VEZI MECIUL ÎNTREG – SETUL 2 CU REVENIREA SENZAŢIONALĂ A SIMONEI DE LA 2-5!

https://youtu.be/jc_3NfeZG3c

HALEP – PENNETTA 6-3, 5-5 – Simona îşi face serviciul la 0 şi duce setul în prelungiri.

VIDEO / PUNCT INCREDIBIL CÎŞTIGAT DE SIMONA HALEP

HALEP – PENNETTA 6-3, 4-5. Simona face break şi va servi pentru a obţine egalarea în acest set! Italianca este nervoasă, a reclamat publicul pentru că ar face gălăgie în timpul punctelor.

HALEP – PENNETTA 6-3, 3-5. Simona îşi face pentru prima dată serviciul în setul doi, dar are nevoie de break pentru a nu se intra în decisiv.

HALEP – PENNETTA 6-3, 2-5. Pennetta se distanţează şi va forţa intrarea în decisiv.

HALEP – PENNETTA 6-3, 2-4. Continuă problemele la serviciu pentru Simona. Pennetta face break din nou.

HALEP – PENNETTA 6-3, 2-3. Simona refuză să cedeze acest set. Face din nou rebreak.

URMĂREŞTE AICI LIVE PARTIDA DINTRE SIMONA HALEP ŞI FLAVIA PENNETTA

HALEP – PENNETTA 6-3, 1-3. Un nou break pentru Pennetta, meciul s-a încins.

HALEP – PENNETTA 6-3, 1-2. Răspuns de mare campioană al Simonei, care reuşeşte un rebreak.

HALEP – PENNETTA 6-3, 0-2. Italianca îşi creşte nivelul şi face break la 0. Halep, surprinsă. 

HALEP – PENNETTA 6-3, 0-1 – Pennetta îşi face serviciul la 30.

HALEP – PENNETTA 6-3 – Simona concretizează prima şansă de set. Evoluţie excelentă a româncei.

HALEP – PENNETTA 5-3. Italianca îşi face serviciul la 15, dar Simona va servi pentru primul set.

HALEP – PENNETTA 5-2 – Simona îşi face serviciul la 15, jocul continuă să fie încîntător. Antrenorul italiencei intră pe teren pentru a încerca să o calmeze şi a-i da cîteva sfaturi.

HALEP – PENNETTA 4-2. BREAK SIMONA! HALEP SE IMPUNE LA 30, DUPĂ CE FRUCTIFICĂ A DOUA ŞANSĂ DE BREAK. JOCUL SIMONEI MERGE PERFECT.

HALEP – PENNETTA 3-2 – Simona îşi face serviciul la 0.

HALEP – PENNETTA 2-2 – Pennetta egalează, deşi Simona a avut şi ea o minge de break. Halep a cîştigat, însă, un schimb prelungit, care a ridicat în picioare publicul din Florida.

HALEP – PENNETTA 2-1 – Halep cîştigă un prim game care a avut nevoie de prelungiri după ce a şi salvat o minge de break.

HALEP – PENNETTA 1-1 – Italianca se impune şi ea la 30. 

HALEP – PENNETTA 1-0 – Simona este foarte concentrată şi îşi cîştigă serviciul la 30.

Update 4:08 / Disputa dintre Halep şi Pennetta, pentru un loc în sferturile de finală, este gata să înceapă. Cele două jucătoare au ieşit la încălzire. Simona Halep va fi prima la serviciu.

Update 3:57 / John Isner termină cu un as partida cu Dimitrov. Americanul învinge cu 7-6 (2), 6-2 şi obţine calificarea în sferturile de finală. În aproximativ 20 de minute va începe ultimul meci al serii la Miami, cel dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta.

Update 3:20 / S-a încheiat primul set al partidei dintre Gregor Dimitrov şi John Isner, cea după care a fost programat meciul dintre Halep şi Pennetta. Americanul s-a impus la tiebreak, pe care şi l-a adjudecat la doi. Simona Halep şi-a aflat şi posibila adversară din sferturile de finală. În cazul în care trece de Pennetta, Halep va juca împotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. Partida dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta este cea care închide această zi la Miami, pe arena principală. Astfel, partida este programată să înceapă marţi dimineaţă, după 4:00, ora României şi va fi transmisă aici în format LIVE VIDEO, pe FANATIK.RO

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI.  Flavia Pennetta a reuşit să o învingă în două seturi pe bielorusa Viktoria Azarenka, 7-6, 7-6, în turul precedent. 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. nu a cîştigat niciodată împotriva Flaviei Pennetta, italianca reuşind să se impună în toate cele 3 meciuri împotriva româncei. Pennetta se simte foarte bine pe tărîm american, în condiţiile în care a eliminat-o la Indian Wells pe Maria Şarapova în optimile turneului. Mai mult, una dintre cele mai mari victorii din cariera italiencei e cîştigarea Indian Wells în 2014.

Specialistă la dublu

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. Italianca în vîrstă de 33 de ani este specialistă în proba de dublu, probă în care a fost şi lider mondial în urmă cu 3 ani. A cîştigat la dublu Australian Open în 2011 şi Turneul Campioanelor cu Gisela Dulko.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. La simplu, cea mai bună performanţă a obţinut-o în anul 2013, tot pe tărîm american, cînd a ajuns pînă în semifinalele US Open, cînd a fost eliminată de Viktoria Azarenka.

Multe asemănări

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. Simona Halep şi Flavia Pennetta se aseamănă în mai multe puncte de vedere. Ambele au obţinut cea mai importantă victorie din carieră la Indian Wells, Pennetta reuşind să cîştige turneul în 2014, Halep, în 2015.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. Halep a cîştigat 11 turnee în carieră, în timp ce Pennetta şi-a trecut 10 titluri WTA în palmares. Românca este avantajată însă de vîrstă, fiind cu 10 ani mai tînără decît adversara ei, 23 de ani faţă de 33, cît are Pennetta.

Cîştiguri importante din tenis pentru ambele

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. La capitolul cîştiguri, Flavia Pennetta a adunat aproximativ 10,3 milioane de dolari din premii, în timp ce Simona Halep şi-a asigurat pînă acum, venituri de 8,5 milioane de dolari.

În acest an însă, Simona Halep conduce detaşat la acest capitol. Românca a adunat 1,8 milioane de dolari doar în 2015, datorită succeselor de la Shenzen, Dubai şi Indian Wells. În acest an, Pennetta are venituri modeste în comparaţie cu Halep, 242.000 de dolari.

Coşmarul meciurilor directe

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. Simona Halep nu se simte confortabil în meciurile contra Flaviei Pennetta. Italianca are 3 victorii în toate cele 3 meciuri jucate, însă ultima dispută dintre cele două a avut loc în septembrie 2013, înainte ca Halep să urce în topul ierarhiei WTA.

Prima partidă dintre cele două a fost în anul 2010, la Marbella, cînd Pennetta a cîştigat cu 6-4, 7-6, în faza sferturilor de finală. Turneul spaniol a fost unul dintre favoritele lui Halep la începuturile carierei. Vezi rezumat:

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. A doua întîlnire directă a avut loc în anul 2013 în Suedia la Bastad. Italianca a cîştigat atunci în 3 seturi, 4-6, 7-5, 2-0, însă Halep s-a retras în setul 3, acuzînd o accidentare. Meciul a avut loc în optimile competiţiei.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – FLAVIA PENNETTA OPTIMI DE FINALA WTA MIAMI. Ultima întîlnire directă a avut loc în toamna anului 2013 în optimile de finală de la US Open cînd Flavia Pennetta a reuşit să tranşeze meciul în două seturi, 6-2, 7-6. Pennetta a atins atunci faza semifinalelor, fiind învinsă de Azarenka. Vezi rezumatul: