Video. Spania umileşte Argentina fără Messi: 6-1! Brazilia şi-a luat revanşa în faţa Germaniei, în timp ce Anglia şi Italia au remizat. Vezi toate golurile serii!

Tibi Demeter   
în Fotbal international
28/03/2018, 01:55
Video. Spania umileşte Argentina fără Messi: 6-1! Brazilia şi-a luat revanşa în faţa Germaniei, în timp ce Anglia şi Italia au remizat. Vezi toate golurile serii!

UPDATE, ora 00:25/ Spania – Argentina s-a încheiat 6-1, la finalul unui meci în care Isco a marcat de trei ori, fiind completat de Thiago Alcantara, Diego Costa şi Iago Aspas, în timp ce Otamendi a marcat unicul gol al oaspeţilor.

UPDATE, ora 00:10/ Brazilia a câştigat cu 1-0 la Berlin, împotriva Germaniei, datorită unui gol marcat de Gabriel Jesus în prima repriză. Italia a egalat Anglia în ultimele minute, în urma unui penalty transformat de Lorenzo Insigne, după ce Vardy a deschis scorul în prima parte. Spania conduce Argentina cu 6-1 la Madrid, într-un meci în care Isco a reuşit un hat-trick.

UPDATE, ora 00:10/ Anglia – Italia 1-1. Vezi rezumatul

UPDATE, ora 20:50/ Franţa a învins cu 3-1 Rusia, într-o partidă amicală decisă de reuşite lui Kylian Mbappe 2x şi Paul Pogba. Viitoarea gazdă a Campionatului Mondial a marcat golul de onoare în ultimele minute, prin Smolov.


Germania şi Brazilia se vor duela pe Olympiastadion din Berlin, de la ora 21:45,  în prima confruntare directă dintre cele două echipe de la celebrul 7-1 administrat de nemţi la turneul final din 2014, organizat de sud-americani. Nemţii sunt neînvinşi de 22 de meciuri, dar vor avea parte de un meci infernal împotriva lui Coutinho şi co. VEZI AICI MECIUL 

Anglia – Italia se va juca pe Wembley, de la ora 22:00, într-un meci în care Gareth Southgate nu îl va avea pe Jack Wilshere, accidentat. Englezii au bătut Olanda cu 1-0 în ultimul amical disputat, în timp ce Italia a pierdut, 2-0, cu Argentina. VEZI AICI DUELUL DINTRE ANGLIA ŞI ITALIA

LIVE VIDEO  Spania – Argentina, Anglia – Italia, Germania – Brazilia. Messi îşi înfruntă colegii

LIVE VIDEO  Spania – Argentina, Anglia – Italia, Germania – Brazilia. Leo Messi se va duela cu o parte dintre colegii de la echipa de club, în amicalul de gală dintre Spania şi Argentina de la Madrid, programat pe Wanda Metropolitana de la ora 22:30. VEZI AICI MARELE MECI DINTRE SPANIA ŞI ARGENTINA

Închide ×