Liverpool în căutarea loviturii decisive în fața lui Manchester City. Tu, pe cine alegi în echipa ta?

03.01.2019 | 12:58
Liverpool in cautarea loviturii decisive in fata lui Manchester City Tu pe cine alegi in echipa ta

Pentru mai bine de un an, Manchester City a clădit o reputație de invincibilitate în Premier League. Ultimele etape au îndepărtat însă echipa lui Pep Guardiola de primul loc, ocupat în acest moment de Liverpool, echipă ce se poate distanța la zece puncte de rivalii din Manchester, după meciul de astăzi. Tu, pentru ce jucători vei opta în această seară?

FootballCoin întâmpină noul an cu o competiție gratuită, în care managerii își vor putea alcătui echipa din cadrul loturilor câștigătoarei en-titre a Champions League, a principalelor două favorite pentru câștigarea titlului în campionatul Angliei, și a unei echipe de tradiție din La Liga.

Duelul tacticienilor

Este o dispută sportivă începută în 2013, în Bundesliga, între doi dintre cei mai populari manageri de fotbal, Jurgen Klopp și Pep Guardiola. Pe atunci cei doi antrenau echipele cele mai importante ale Germaniei, Bayern și Dortmund. Bavarezii înghesuiau trofee în vitrina deja impresionantă a clubului, câștigând trei titluri succesive de campion sub comanda lui Guardiola. Însă, Dortmund câștiga admiratori peste tot în lume grație stilului spectaculos de joc impus de Klopp.

Disputa dintre acest stil spectaculos, aflat în opoziție cu pragmatismul echipelor antrenate de Pep Guardiola, a fost importat cu succes în Premier League. La trei ani de la acceptarea pozițiilor de antrenori pentru Liverpool, respectiv Manchester City, cele două sunt actualmente cele mai puternice cluburi ale campionatului britanic.

Klopp deține avantajul în disputele cu Guardiola, având șapte victorii față de cele cinci ale spaniolului. Doar două partide s-au încheiat la egalitate. Având în vedere apetitul ofensiv al echipelor și miza uriașă aflată la mijloc, ne putem  aștepta la un meci spectaculos în această seară.

Tu, pe cine vei alege să îți reprezinte echipa de fantasy football? Vei acorda o șansă lui A.Laporte sau lui T.Alexander-Arnold în defensivă? Vei miza pe Alisson sau pe Ederson pentru poziția de goalkeeper? Ai informații din culise privind formulele de start ale lui City sau Liverpool? Folosește-te de toate cunoștințele în cadrul jocului de fantasy FootballCoin.

Vedetele lui Real vânează locul 3

În cealaltă partidă inclusă în competiție, coloșii europeni, Real Madrid, înfruntă Villarreal, o echipă aflată în nevoie disperată de puncte. Reputația niciunei dintre echipe nu a fost de mare ajutor în acest sezon. Real, resimțindu-se după schimbările de efectiv din această vară, se află doar pe locul patru. O victorie în această seară îi poate ajuta să urce o poziție în clasamentul La Liga. Vedetele echipei, Bale, Benzema sau Modric, sunt toți anunțați pentru formula de start, Santiago Solari căutând să își asume cât mai puține riscuri inutile.

Disputa celor mai buni tacticieni este în FootballCoin. Nu uita să îți alcătuiești echipa cu care să ataci locurile câștigătoare în cadrul competiției de astăzi.