ADVERTISEMENT
Life

Livian de la Puterea dragostei a făcut marele anunț despre cine e cu adevărat noua sa iubită. Nu se mai poate interpreta nimic!

Autor: Dan Suta | 09.09.2020 | 11:17
Livian de la Puterea dragostei a făcut marele anunț despre cine e cu adevărat noua sa iubită. Nu se mai poate interpreta nimic!
Livian de la Puterea dragostei a dezvăluit cu cine e într-o relație. Foto: captură Youtube

Livian de la Puterea dragostei este din nou în centrul atenției în urma zvonurilor apărute despre noua sa relație. Câștigătorul sezonului 2 al emisiunii de la Kanal D a uitat destul de repede de Bianca Comănici și și-ar fi găsit o nouă parteneră.

ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei confirmă relația cu Florentina Nicol

Fanii au observat că există o apropiere între el și o tânără pe nume Florentina, însă până acum totul a avut titlu de zvon.

Aseară, Livian Pop a recunoscut mai în glumă, mai în serios, că într-adevăr Florentina este cea care l-a făcut să spere din nou la iubire.

ADVERTISEMENT

Cei doi au petrecut destul de mult timp împreună în ultima vreme, iar în cel mai nou vlog al clujeanului chiar s-au sărutat.

„Nu putem fi împreună tot timpul. Mă întrebați de ce ne comportăm de parcă am fi de 2 ani împreună. Noi suntem non-stop împreună pentru că nu vrea să mă lase, nu vrea să plece”, a declarat Livian.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea dragostei le-a dezvăluit fanilor că a plecat într-o escapadă la munte alături de Florentina. Cei doi au cinat într-un restaurant din Brașov, iar apoi au petrecut noaptea împreună.

Nelson Mondialu susține că se va întoarce în casa din Istanbul

O confirmare mai mare de atât a relației lui Livian cu Florentina nu poate exista, fapt pentru care fanii băiatului au început să îi ureze ba „Casa de piatră”, ba să fie foarte atent ca relația cu noua parteneră să dureze mai mult decât cea pe care a avut-o cu Bianca.

ADVERTISEMENT

Recent, Nelson Mondialu, tatăl adoptiv al lui Livian, a declarat că acesta se va întoarce în casa Puterea dragostei alături de iubita lui.

Nelson a mărturisit pe Youtube că Livian se va întoarce mai mult ca sigur în Istanbul și le va da o lecție tuturor despre ce înseamnă iubirea adevărată, alături de Florentina Nicol.

ADVERTISEMENT

„Sunt acceptați în emisiune doar că îi pun 14 zile pe din ăla (carantină, n.r.), înțelegeți?”, a dezvăluit Nelson.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!