News

Liviu Dragnea a fost internat de urgență, din nou! Totul a început sâmbătă seara

24.03.2019 | 17:24
Liviu Dragnea a fost internat de urgenta din nou Totul a inceput sambata seara

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost internat din nou, sâmbătă seară, din cauza problemelor pe care le are la coloană! Liderul PSD suferă de o dublă hernie de disc cu care a fost diagnosticat săptămâna trecută, când a ajuns prima dată la spital.

Liviu Dragnea a fost internat din nou

La a doua internare, preşedintele PSD a stat în spital câteva ore, timp în care a făcut din nou infilitraţii, după cum a anunţat duminică secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu. Liderul PSD era aşteptat să participe duminică la alegerile de la organizaţia PSD Braşov.

„Trebuia să participe și Liviu Dragnea la această întâlnire, aseară a avut iar o probleme de sănătate, medicii au insistat și aseară a fost internat câteva ore. A mai făcut câteva injecții. Procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine, pentru că mâine avem o ședință foarte importantă. Mâine, la 12.30, CEX va stabili lista candidaților PSD pentru europarlamentare și sperăm ca starea președintelui Liviu Dragnea să fie bună pentru mâine”, a spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea internare
Liviu Dragnea s-a internat, dar nu vrea sa se opereze

Președintele PSD a mai fost internat o dată

Liviu Dragnea s-a externat joi, după ce weekendul trecut a acuzat dureri de spate, chiar când era citat la Parchet în dosarul în care a fost condamnat penal, în dosarul angajărilor fictive. Preşedintele PSD a refuzat operaţia şi a ales să facă infiltraţii.

Hernia de disc este deseori rezultatul unei uzuri legate de îmbătrânire care se numește degenerarea nucleului pulpos. Odată cu înaintarea în vârstă, discurile pierd conținutul de lichid. Lucrul acesta produce o mai puțină flezibilitate și o predispunere la fisurare sau rupere, din păcate, chiar și dacă vine vorba de o micămișcare sau răsucire.

Specialiștii susțin că posibile cauze ale herniei de disc sunt: fumatul, predispoziția către sedentarism, statul prelungit pe scaun, efort fizic exagerat după un repaos mare, ridicarea greutăților greșit, înaintarea în vârstă și traumatismele coloaei vertebrale. Diagnosticarea bolii se fac printr-un examen clinic: radiografie, RMN, tomografie computerizată, alături de mielografie.