News

Liviu Dragnea, mesaj pentru Klaus Iohannis: “Vrea să intru la puşcărie, ca să doarmă liniştit”

25.03.2019 | 16:42
Un nou mesaj al lui Klaus Iohannis pentru Guvern

Liviu Dragnea i-a transmis un mesaj dur președintelui Iohannis, pe subiectul completelor speciale pentru cazuri de corupție ale ÎCCJ, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc luni, 25 martie, după ședința PSD în care s-a validat lista pentru europarlamentare. „Am înțeles că Iohannis vrea să intru la pușcărie ca să doarmă mai liniștit. Klaus, poate nu intru, nu te culca pe o ureche”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Klaus Iohannis

De asemenea, în cadrul conferinței, Dragnea a vorbit și despre mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, despre starea sa de sănătate, dar și despre un posibil referendum organizat de președintele României în data de 26 mai. Despre mutarea ambasadei, acesta a spus:„ Eu mi-am exprimat primul susținerea pentru mutarea ambasadei la Ierusalim, dar decizia administrativă nu este la mine. În schimb, cred că într-un timp rezonabil, poate ma iscurt, trebuie abordat acest subiect, analizat și mai apoi trebuie prezetată o soluție.

Doamna ministru a spus la întâlnirea de la Washington punctul de vedere pe care l-am susținut. Din punctul meu de vedere, Israelul trebuie să decidă unde vrea. În același timp, o foarte mare problemă pe care o avem cu ei este refuzul lui Iohannis de a numi un ambasador la Israel, cu toate că a primit mai multe propuneri din partea Guvernului. Nu cred că s-a mai întâlnit ca în țara noastră să nu numim un ambasador cu o țară cu care ne înțelegem atât de bine”.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Klaus Iohannis: “Vrea să intru la puşcărie, ca să doarmă liniştit”
Liviu Dragnea i-a transmis un mesaj dur președintelui Iohannis, pe subiectul completelor speciale pentru cazuri de corupție ale ÎCCJ

Liderul PSD, despre internarea la un spital privat

Despre starea sa de sănătate și motivul pentru care s-a îngrijit la un spital privat, șeful PSD a spus: „Nu am vrut să tulbur liniștea spitalului. Medicul, un medic pe care îl știu de mult, un medic care a reușit o intervenție foarte complicată și pentru care îi mulțumesc acum și public, acolo mi-a zis, m-a consultat și îngrijit și suntem în contact.

Nu are legătură dacă e prival sau la stat. Cu toate că puteam să merg la orice alt spital din țară sau străinătate. Aveam doi medici permanenți la care mergeam. Aceeași doi medici”.