News

Liviu Dragnea, mesaj pentru pensionari: Pensiile au crescut mai mult decât inflația

19.04.2019 | 15:21
Liviu Dragnea mesaj pentru pensionari Pensiile au crescut mai mult decat inflatia
ADVERTISEMENT

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj pentru pensionari, în discursul susținut la conferința județeană de alegeri a PSD Suceava. Șeful partidului susține că a avut grijă ca bătrânii să aibă un trai decent și liniștit, căci ”ei au construit România”.

Liviu Dragnea a transmis un mesaj pentru pensionari

În discursul său, a pus întrebări capcană, ar zice unii, publicului. „Noi suntem anti-europeni pentru că vrem mai bine pentru România, dacă vrem spitale mai bune, dacă vrem salarii mai bune pentru medici, dacă vrem ca pensionarii români să aibă o viaţă decentă şi liniştită pentru că ei au construit această ţară. Ei au construit toate instituţiile, toate instalaţiile, toate fabricile, care au produs şi care acum mulţi ani au fost închise de cei care acum cer votul.

ADVERTISEMENT

N-avem dreptul ca copiii noştri să aibă condiţii de învăţământ bune? N-avem dreptul ca oamenii care trăiesc în sate să aibă acces la un nivel de civilizaţie decent? De ce nu le-a păsat vreodată să se aplece asupra satului românesc? Programele noastre eu le-am început, dar sunt colegi care le duc la capăt. Sunt şi unii primari leneşi cărora le e lene să depună proiecte. Din fericire, nu sunt de la PSD”, a declarat șeful PSD.

Liviu Dragnea, mesaj pentru pensionari: Pensiile au crescut mai mult decât inflația
”Pensiile au crescut mai mult decât inflația”

Liderul PSD susține că anul viitor pensiile vor fi cel puțin duble

Totodată, a afirmat că membrii formațiunii politice trebuie să le explice pensionarilor că pensia lor a crescut mai mult decât inflația. „Toată lumea se pricepe acum la inflație(…)Dacă nu era PSD, pensia ar fi rămas la fel, iar inflația era aceeași”, a spus Dragnea.

ADVERTISEMENT

La ultima ieșire în public, care a avut loc miercuri, în Dumbrăveni, județul Suceava, liderul PSD s-a dezlănțuit la adresa lui Iohannis, dar a vorbit și despre viitorul pensiilor, susținând că oamenii vor scăpa de impozite. „În anul viitor pensiile vor fi cel puțin duble și nu vorbesc de pensiile speciale. Am eliminat impozitul pe pensiile sub 2000 de lei. Ăștia de care vorbim au tăiat salariile cu 25% și au vrut să taie și pensiile. Asta vor face dacă vor veni din nou la putere. I-ați auzit pe Iohannis și clica lui vorbind de patriotism? Lor le e frică, le place să fie slugi”, a declarat Liviu Dragnea.