Fotbal intern

Nae Stanciu a scăpat porumbelul: “Dragnea e patron la Rapid”

„Aş vrea să salvăm acel club, care este un club simbol, este o legendă a sportului românesc”, mărturisea Dragnea vara trecută.
19.03.2018 | 15:11
Nae Stanciu a scapat porumbelul Dragnea e patron la Rapid

Academia Rapid este a lui Liviu Dragnea! Cel puţin aşa susţine managerul general al Academiei Rapid, fostul fotbalist rapidist Nicolae Stanciu! Acesta a spus într-o emisiune TV că se aştepta ca arena Rapidului să fie inclusă în reabilitările făcute pe banii guvernului în vederea EURO 2020! 

„Eu mă aşteptam ca, în afară de Steaua şi de Arcul de Triumf, şi Rapidul să fie prins în proiectul ăsta, Rapidul fiind, aşa cum aţi spus şi dumneavoastră (n.r. – către moderatoare), patronat de domnul Dragnea…”. a spus Stanciu.

Academia Rapid ar aparţine lui Liviu Dragnea!

Un alt invitat aflat în studio a fost primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, care a venit cu precizări care au întărit ideea că preşedintele PSD s-ar afla în spatele proiectului Academia Rapid. Acesta s-a adresat lui Daniel Pancu, şi lui Daniel Niculae, aflaţi şi ei în acelaşi studio. „Ce vreau să mai spun… Ştiţi cum vreau eu să vă sprijine politicul ? Ca baza Pro Rapid să ajungă cât mai repede la Primăria Sectorului 1! E adevărat, preşedintele Dragnea, că tot aţi vorbit de el, mi-a promis că va ajunge în acest retur de campionat“, a declarat Dan Tudorache.

Însuşi Liviu Dragnea a arătat un real interes pentru Rapid. „Mi-a zis (primarul sectorului 1, Daniel Tudorache – n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez – sper să nu mai fie şi asta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion care nu cred că ne poate aduce deservicii”, spunea Liviu Dragnea, vara trecută.