News

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, în continuare o echipă! „Nu sunt probleme. Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte. Câteodată ne mai întâlnim”

14.05.2019 | 09:07
Liviu Dragnea si Viorica Dancila in continuare o echipa Nu sunt probleme Dumneaei merge in campanie intro parte eu merg in alta parte Cateodata ne mai intalnim

În ciuda zvonurilor din ultima perioadă, Liviu Dragnea a ținut să precizeze că formează în continuare o echipă alături de premierul Viorica Dăncilă! Prezent în studioul Antena 3, liderul partidului de guvernământ a susținut că în acest moment nu există niciun fel de problemă în relația pe care o are cu șefa Executivului și a spus că atât el, cât şi Dăncilă merg în campanie şi câteodată se mai și  întâlnesc.

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, în continuare o echipă!

„Nu. Nici vorbă. Sunt destui care… e acelaşi scenariu: că sunt probleme. Nici vorbă, ne-am întâlnit, vorbim. Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte. Câteodată ne mai întâlnim”, a declarat  Liviu Dragnea atunci când a fost chestionat dacă există anumite neînțelegeri între el și Viorica Dăncilă, al treilea premier desemnat de Partidul Social Democrat după alegerile câștigate în 2016.
De altfel, șeful PSD a a ținut să specifice că o cunoaşte de ani de zile pe Viorica Dăncilă şi că ar fi greu de imaginat ca aceasta să se fi schimbat faţă de cum era acum 15-20 de ani de zile. Mai mult de atât, Liviu Dragnea a adăugat că se gândește serios să numească miniştri plini la Justiţie, Fonduri Europene şi la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, dar lucrul acesta se va face numai dacă se va realiza remanierea în Parlament.
Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, în continuare o echipă! Premierul Viorica Dancila participa la sedinta de Guvern, miercuri, 8 mai 2019, la Palatul Victoria din Bucuresti. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
Viorică Dăncilă, în timpul unei ședințe de Guvern. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dragnea, serie de acuze la adresa lui Iohannis

„Orice propunere către Iohannis va fi respinsă. (…) Fraţilor, treziţi-vă, pentru ăsta nu mai există Constituţia. Vă aduceţi aminte Băsescu în 2004, ce păcat că trebuie să alegem…? O să vedem la alegeri. Acum la prezidenţiale asta va fi piatra de încercare pentru români, să-şi aleagă un patriot sau unul cu mijlocul rupt la străini”, a mai declarat Liviu Dragnea care nu s-a sfiit și a lansat o serie de acuze la adresa președintelui.

Liviu Dragnea consideră că scrisoarea redactată de Franz Timmermans a fost gândită chiar împreună cu șeful statului și a precizat că nu se sperie de măsurile pe care le anunță cei din Comisia Europeană pentru România.