News
notix pixel id

Liviu Dragnea, veşti bune pentru pensionari: “Din 2020, pensiile se dublează”

09.04.2019 | 08:29
Liviu Dragnea a anunţat că pensiile vor fi dublate în 2020

Liviu Dragnea a făcut anunţul în direct la România TV privind pensiile românilor care se vor majora semnificativ de anul viitor. Conform celor spuse de liderul PSD, din 2020 pensiile se vor dubla, iar din 2021 acestea vor creşte din nou.

Pensiile vor fi dublate în 2020, anunţă Liviu Dragnea

Liviu Dragnea se bazează pe modificările aduse de noua Lege a pensiei şi anunţă veştile bune pentru pensionari: “Noua lege a pensiilor va schimba lucrurile în bine pentru foarte mulţi pensionari, fiecare pensie va fi cel puţin dublată în 2021”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai discutat şi despre ce se va întâmpla cu pensiile militare: “O parte, un număr, nu e mare, de ofiţeri au ieşit la pensii neverosimile, să nu zic altfel, sfidătoare. Lumea nu a mai vrut să se aplece asupra acestuia subiect, care este foarte sensibil, şi anume, mulţi generali, subcolonei care au pensii mai mici decât un căpitan. Aşa ceva nu este admisibil. Atunci am avut întâlniri eu cu aceste asociaţii, i-am rugat şi pe ministrul muncii şi pe ministrul de finanţe ca în foarte scurt timp, săptămâna asta, trebuie să avem o primă formă, să se întâlnească cu acei prim ofiţeri, pentru că rapid trebuie să punem ordine în acest sistem.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a vorbit despre creşterea pensiilor
Liviu Dragnea, liderul PSD, a vorbit despre creşterea pensiilor din 2020

Ce se întâmplă cu pensiile militarilor

La aceşti oameni, este normal şi problema de bani, dar cel mai mult îi doare faptul că nu este respectată munca lui şi gradul lui, e vorba de onoare aici. Cu asta nu putem să rămânem în continuare aşa. Aşa cum am avut curaj să intrăm în sistemul public, care este un sistem mult mai complicat, şi până la urmă a ieşit o lege care este bună, aşa vom face şi aici” a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri