Life

Liviu Vârciu a ajuns la spital. Artistul are noi probleme de sănătate

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Artistul se confruntă cu noi probleme de sănătate. Le-a povestit fanilor pe pagina de socializare ce a pățit.
10.02.2022 | 14:28
Liviu Varciu a ajuns la spital Artistul are noi probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme de sănătate. De această dată, are o problemă la spate.

Are dureri, așa că a decis să meargă imediat la medic.

Ultimul an a fost destul de dificil pentru Liviu Vârciu. Acesta a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a ajuns la spital. Artistul are noi probleme de sănătate

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor. De această dată, artistul are probleme la spate, după ce a ridicat greutăți în ultima perioadă și a depus destul de mult efort.

Artistul le-a povestit fanilor pe pagina sa de socializare tot ce s-a întâmplat. Acesta spune că a simțit o durere puternică la spate și a decis să meargă imediat la spital. Medicii i-au recomandat să facă un RMN pentru a se asigura că nu are probleme la coloana vertebrală.

ADVERTISEMENT

“Aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar atât de vechi, dar trebuie să mă consult un pic. Mă doare spatele pentru că am ridicat ceva. E păcat să nu mă verific”, le-a transmis Vârciu fanilor săi.

Deocamdată, prezentatorul nu a anunțat ce i-au spus medicii, dar o va face probabil cât de curând.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, probleme medicale după ce a avut coronavirus

Liviu Vârciu a avut Covid-19, iar apoi problemele s-au ținut scai de el. Cunoscutul prezentator spunea că cel mai probabil sistemul său imunitar este foarte slăbit.

“Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat spunea Liviu Vârciu”, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

În luna noiembrie a anului trecut, artistul a ajuns din nou la spital. A avut o răceală foarte puternică, iar medicii au decis să-i facă câteva perfuzii. Apoi, l-au lăsat să plece acasă.

“M-am simțit rău, dar acum sunt bine. COVID nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie și sunt bine. Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.”,  le-a transmis Liviu Vârciu prietenilor săi pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT