Fotbal international

Lopetegui la Real Madrid, surpriză pentru bookmakeri. Nici măcar nu avea cotă la pariuri

12.06.2018 | 19:10

Preluarea funcției de antrenor al lui Real Madrid de către Julen Lopetegui a fost o surpriză atât de mare încât i-a prins nepregătiți până și pe bookmakeri. Spaniolul nici măcar nu a avut cotă la pariuri.

Zinedine Zidane a plecat de la Real Madrid după 2 ani și jumătate în care a câștigat consecutiv 3 trofee Champions League. După asemenea performanțe și o despărțire care i-a luat prin surprindere, madrilenilor le-a revenit sarcina dificilă de a-și căuta un nou antrenor, care să ducă mai departe tradiția succesului pe Santiago Bernabeu.

Mai multe nume de antrenori au fost vehiculate după plecarea lui Zidane. Mai întâi a apărut varianta Pochettino, apoi Allegri, Conte și Klopp, însă de fiecare dată negocierile au ajuns în impas, iar spaniolii au renunțat. Au apărut apoi zvonuri potrivit cărora banca Realului va fi preluată de una dintre fostele legende ale clubului și, în cele din urmă, a apărut informația potrivit căreia Tite, selecționerul Braziliei, ar urma să vină pe Benabeu la pachet cu Neymar după Cupa Mondială.

Sosirea lui Julen Lopetegui la Real Madrid i-a surprins până și pe bookmakeri

În cele din urmă, Real Madrid a emis un comunicat de presă în care a anunțat că Julen Lopetegui a semnat cu clubul și va fi noul antrenor. A fost o surpriză atât de mare, încât i-a prins nepregătiți chiar și pe bookmakeri. Lopetegui nici măcar nu a fost luat în calcul de cei care fac cotele caselor de pariuri, astfel că spaniolul nu a primit cotă din partea lor. Favorit era Mauricio Pochettino, cotat cu 1.80. Era urmat de Arsene Wenger – 4,00, Antonio Conte – 7,00, Guti – 7,00, Maurizio Sarri – 10,00, Massimiliano Allegri – 13,00, Fernando Hierro – 15,00 și Joachim Low – 18,00.