Loredana Chivu, în război cu Antena 1: “Ne vom judeca!”

LOREDANA CHIVU. Noul sezon al emisiunii lui Dan Capatos a început cu Daniela Crudu pe firmament. Fostele “păcătoase”, Ana şi Loredana, urmau să fie repartizate în alte formate ale trustului....
15.01.2015 | 08:30
Loredana Chivu in razboi cu Antena 1 Ne vom judeca

LOREDANA CHIVU. Noul sezon al emisiunii lui Dan Capatos a început cu Daniela Crudu pe firmament. Fostele “păcătoase”, Ana şi Loredana, urmau să fie repartizate în alte formate ale trustului. Prima şi-a semnat transferul la matinalul Antenei Stars, iar a doua ar fi trebuit să înceapă filmările la “Splash! Vedete la apă” şi “Poftiţi pe la noi”.

12-vedete-loredana-chivu-hitosanpshotoblogspotro_3_3ceacab8ce

LOREDANA CHIVU. E drept, nu acum, ci peste vreo două luni, timp în care ar fi trebuit să îndure lipsa unui venit fix. Strâmtorată, Loredana a acceptat invitaţia de a participa la o emisiune de la Kanal D, evident pe bani, încălcându-şi astfel clauza de exclusivitate din contratul semnat cu Antena 1 până în decembrie 2015.

LOREDANA CHIVU. Despărţirea Loredanei Chivu de “Un show păcătos” i-a adus fostei asistente TV promisiuni pentru două colaborări cu emisiuni ale Antenei 1. Însă un pas greşit a costat-o scump: locul de muncă şi 25.000 de euro, bani pe care trustul va încerca să-i obţină de la ea, cel mai probabil în instanţă.

LOREDANA CHIVU. «Eu mi-am dorit să reziliez!»

“Relaţiile dintre Antena Group şi vedetele implicate în proiectele derulate aici se bazează pe loialitate şi încredere şi se desfăşoară în baza unui contract agreat şi semnat de ambele părţi. Deciziile pe care le luăm respectă întru totul termenii stabiliţi de comun acord în cadrul contractului”, ne-a declarat cu privire la această situaţie Marcel Radu, talent manager Antena Group. De cealaltă parte a baricadei, Loredana susţine că ea a fost cea care a căutat ruptura din capul locului.

“Eu mi-am dorit să reziliez contractul cu Antena 1. Nu puteam sta atâtea luni fără salariu. N-am de ce să plătesc daune de atâţia bani. Ne vom judeca”, ne-a declarat Loredana.

Sursa: www.libertatea.ro