News

Loredana (ex-Trident) a fost cerută de soţie

După câteva luni în care a stat în ţară împreună cu fiica sa, fără nici un leu în buzunar, întrucît se despărţise de tatăl copilei, milionarul englez Oliver Morley, Loredana Poghircă...
19.11.2014 | 09:08

După câteva luni în care a stat în ţară împreună cu fiica sa, fără nici un leu în buzunar, întrucît se despărţise de tatăl copilei, milionarul englez Oliver Morley, Loredana Poghircă a reuşit să se pună la adăpost.

Se pare că şi-a negociat dur împăcarea cu tatăl fetei sale, iar acum poate pune liniştită capul pe pernă, fără grija zilei de mâine. Potrivit apropiaţilor fostei cîntăreţe, pentru a nu mai trece prin calvarul sărăciei, aceasta l-ar fi reprimit în viaţa ei pe afaceristul londonez doar după ce acesta a asigurat-o că nu o va mai lăsa pe drumuri. Recent, milionarul i-a cumpărat româncei un apartament de fiţe în buricul Londrei, pentru care a cheltuit jumătate de milion de lire.

După ce a primit cadoul mult dorit, fosta componentă a trupei Trident pare să fi devenit iubita perfectă şi îi trece cu vederea toate lucrurile care altădată o enervau, inclusiv faptul că iubitul ei ar mai avea un băieţel dintr-o relaţie paralelă. Revenind, apartamentul al cărei proprietară este şi în acte e mobilat ultramodern şi dotat cu tot ceea ce-i trebuie.

Fosta artistă, care a renunţat la cariera muzicală după ce l-a cunoscut pe englez, locuieşte acolo alături de fiica ei de cinci ani, Larisa Olivia, şi de Oliver, care i-a pus pe tavă tot luxul de care acum se bucură împreună. Loredana, care mai ieri se întorsese în România ca o “Cenuşăreasă”, este acum nelipsită de la evenimentele de cinci stele din Anglia, pleacă în cele mai scumpe vacanţe şi-şi înnoieşte garderoba ori de câte ori îi pofteşte inima.

Oliver Morley, iubitul Loredanei, se află în topul milionarilor din Anglia. În garajul său se găsesc numai maşini de lux, Bugatti, Lamborghini şi Ferrari, de care se bucură şi romînca. El îşi îmbogăţeşte colecţia de automobile cam de fiecare dată cînd pe piaţă apare vreun model nou, care-l încîntă. De asemenea, el deţine şi un iaht, dar şi un avion. Are proprietăţi nu doar în Anglia, ci şi în Franţa şi în Spania.
Sursă: Libertatea

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!