News

Lovitură de imagine pentru Burleanu: Costi Mocanu va fi colaborator FRF!

28.03.2019 | 14:26
Lovitura de imagine pentru Burleanu Costi Mocanu va fi colaborator FRF
Costi Mocanu va fi colaborator FRF. El va contribuit în diferite proiecte de marketing

Este una dintre vocile pe care fanii fotbalului din România le recunosc instant. De la 1 aprilie se desparte de PRO TV, acolo unde a deţinut funcţia de Director corporate affairs. FANATIK a aflat lovitura de imagine a momentului în zona media: Costi Mocanu va fi colaborator FRF! Parteneriatul dintre cele două părţi vine ca încă o dovadă a faptului că Răzvan Burleanu şi oamenii săi sunt foarte atenţi la tot ce se întâmplă în zona de comunicare, unul dintre atuurile indubitabile ale actualei conduceri a fotbalului românesc.

Costi Mocanu va fi colaborator FRF! Parteneriat în zona de marketing

A fost reporter, redactor şef al redacţiei de sport, şef de departament şi a condus toate canalele media din PRO TV. După o “idilă” de peste 25 de ani, Costi Mocanu şi trustul PRO îşi separă drumurile. Rămâne o intersecţie, în zona de comentariu, acolo unde Mocanu şi-a construit un brand alături de Felix Drăghici. De la 1 aprilie, el nu va mai fi Director corporate affairs.

FANATIK a aflat şi prima colaborare pe care Costi Mocanu o va avea după plecarea de la PRO TV. Surse autorizate au dezvăluit că reputatul om de media a ajuns la un acord cu FRF! Astfel, el va deveni, în perioada următoare, un consilier / colaborator important pentru zona de marketing a Federaţiei condusă de Răzvan Burleanu! Este o adevărată lovitură de imagine dată insituţia condusă de Burleanu.

Costi Mocanu PRO TV
Costi Mocanu a lucrat peste 25 de ani la PRO TV, acolo unde a devenit una dintre cele mai respectate voci din media din România

Ce spune despre despărţirea de PRO TV: “E genul de divorţ în care ei rămân foarte buni prieteni”

Plecarea lui Costi Mocanu de la PRO TV a stârnit rumoare din momentul anunţului oficial. Comentatorul a încercat să explice viitorul raport dintre el şi televiziunea pentru care a muncit mai bine de un sfert de secol.

În mod clar, nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziție în grup. Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok și ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiași termeni de amiciție. Chiar este genul de divorț în care ei rămân foarte buni prieteni

Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă. Discuţii avansate cu altcineva? Avansat e mult spus, dar vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie“, a declarat Costi Mocanu pentru Pagina de Media.

25 de ani a fost Costi Mocanu angajatul PRO TV, încă de pe vremea când televiziunea se numea Canal 31

Tags: