Fotbal intern

Vezi cum a “stropit” Chipciu noul contract cu Steaua

UPDATE 17:15....
23.09.2014 | 17:15
Vezi cum a stropit Chipciu noul contract cu Steaua
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:15.

Faptul că Gigi Becali i-a dublat contractul l-a entuziasmat la maximum pe Alex Chipciu. Pentru a cinsti cum se cuvine evenimentul, mijlocaşul i-a “convocat”, zilele trecute, pe Bourceanu şi Latovlevici la o ieşire în oraş. Jucătorii au ales o locaţie de lux din Capitală, unde au sărbătorit momentul în compania unui pahar de vin. Discuţiile au ajuns inevitabil şi la fotbal, unde steliştii au ajuns la concluzia că nu au rival. Cel puţin în România.

lato chipciu nou

lato chipciu nou 2

lato chipciu nou 3

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Constantin Gâlcă în acest sezon. Fotbalistul venit de la FC Braşov în urmă cu doi ani şi jumătate s-a achitat perfect de sarcini indiferent de postul pe care a evoluat (mijlocaş sau atacant), iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de Gigi Becali. Astfel, patronul din Ghencea i-a propus prelungirea înţelegerii cu Steaua, scadentă la finalul anului 2016.

Contract pe încă trei sezoane

Conform surselor FANATIK.RO, Chipciu a fost chemat de şeful său la Palat într-una din zilele cînd a fost liber. “Gigi a fost încîntat de cum s-a bătut Chipciu pentru Steaua şi pe teren şi în afara lui. Nu a vrut să ajungă ca peste un an să  îl poată pierde liber de contract şi l-a chemat la Palat. Negocierile au fost cît se poate de simple”, susţin oameni din anturajul lui Becali. Chipciu a acceptat pe loc propunerea lui Gigi Becali şi şi-a prelungit contractul cu Steaua pe încă trei sezoane. Mai mult, internaţionalul român a obţinut şi dublarea salariului, urmînd să cîştige, conform noii înţelegeri, 25.000 de euro pe lună! Practic, contractul i s-a dublat! “Eu încă nu sînt săturat de Steaua, vreau să mai trăiesc ce se întîmplă aici. Am purtat o discuţie cu patronul şi vreau să îmi prelungesc contractul”, spunea Chipciu la finalul lunii mai, după ce trupa din Ghencea a pierdut finala Cupei României în faţa Astrei. Acum, au avut loc tratativele decisive şi fanii Stelei primesc o veste excelentă: omul numărul unu din echipă rămîne la club!

ADVERTISEMENT

Colegii, deranjaţi că nu este altruist

În altă ordine de idei, Chipciu, care a fost decisiv pentru Steaua şi în victoria cu Petrolul, cînd a reuşit să marcheze un gol şi a creat numeroase faze spectaculoase, este privit cu o uşoară reticenţă de colegi. În unele momente, diamantul Stelei nu a fost altruist, preferînd să rezolve de unul singur acţiunile mai periculoase. Gesturi care nu au fost deloc pe placul coechipierilor săi. “Am fi putut cîştiga mai detaşat cu Petrolul, însă Alex s-a complicat inutil la anumite faze. Nu este normal, sîntem o echipă. Dar bine că am cîştigat pînă la urmă. Şi la acţiunea din care a marcat ar fi putut pasa în dreapta. Dacă nu ar fi marcat cu siguranţă că i s-ar fi reproşat acel moment, dar important e că a înscris şi, pînă la urmă, ne-a făcut fericiţi”, au comentat colegii lui Chipciu, la finalul jocului, conform unor persoane demne de încredere.

99 de partide şi 22 de goluri a reuşit Chipciu în tricoul Stelei

4 milioane de euro este cota lui Chipciu conform site-ului transfermarkt.de

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!