Pariuri sportive

Lovitură la pariuri! A câştigat jumătate de miliard de lei vechi cu doar 7 RON

25.08.2018 | 10:33
Lovitura la pariuri A castigat jumatate de miliard de lei vechi cu doar 7 RON

Un parior a dat marea lovitură a carierei şi a câştigat aproape o jumătate de miliard de lei vechi cu un bilet plasat cu doar 7 RON. Norocosul câştigător a ales nu mai puţin de 14 partide din Premier League, Ligue 1, Ligue 2, Championship sau campionatele din Turcia sau Elveţia şi  s-a ales cu un premiu de 37397.7 de lei după scăderea taxelor.

Pariorul nu a ţinut cont de faptul că Tottenham a primit o cotă de 2.1 din partea bookmakerilor la duelul din etapa inaugurală de pe terenul celor de la Newcastle şi a fructificat din plin acest lucru. Jucătorul a mai mizat şi pe partida Wolverhampton – Everton, tot din Premier League, într-un meci în care a anticipat că oaspeţii nu vor pierde şi se vor marca cel puţin două goluri.

Lovitură la pariuri! A câştigat jumătate de miliard de lei vechi cu doar 7 RON. Pariorul a fost salvat de un gol în minutul 90+3

Fericitul câştigător a ales pe biletu lui şi partida Aston Villa – Wigan din liga a doua din Anglia încheiată cu scorul de 3-2. Gazdele au deschis scorul în prima repriză prin Chester, dar Powell şi Connolly aveau să aducă formaţia oaspete în avantaj după 60 de minute de joc. Autogolul marcat de Dunkley a readus speranţele pentru posesorul biletului, în timp ce reuşita islandezului Bjarnasson din ultimul minut de prelungire l-a făcut să sară în aer de fericire.

Ultimul meci de pe bilet a fost partida disputată între Besiktas şi Akhisar din Superliga Turciei, într-un meci în care golurile marcat de olandezul Ryan Babel au făcut diferenţa la finalul jocului.

Tătăruşanu a contribuit şi el la câştigul impresionant

Unul dintre meciurile alese pe tichetul câştigător a fost Nantes – Monaco pauză sau final 2. Practic echipa la care evoluează Ciprian Tătăruşanu trebuia să piardă în faţa fostei campioane din Ligue 1 pentru ca biletul spectaculos să meargă mai departe.

Lovitură la pariuri! Bilet ireal prins de un jucător
Lovitură la pariuri! Biletul câştigător

În urmă cu mai mulţi ani un parior fericit a reuşit să câştige suma de 15.000 de lei cu un bilet plasat cu doar un leu. Fericitul câştigător de atunci a plasat 12 meciuri cu pronosticul de sub 1,5 goluri marcate sau peste 2,5 goluri marcate în meci. De altfel, jucătorul respectiv a impresionat atunci prin curajul de a alege o cotă de 3.50 la un eveniment în care a anticipat că nu se vor marca două goluri, într-un joc în care s-a înscris o singură dată.

Un parior a plasat un bilet ireal şi la partida Franţa – Argentina 4-3 la Campionatul Mondial 2018, însă golul lui Kun Aguero din ultimele minute l-a făcut fericit. Fericitul câştigător a mizat 2 lei pe partida din sferturile de finală şi a obţinut un câştig de peste 14.000 de lei. Jucătorul, originar din Prahova, a ghicit atunci scorul partidei din optimile de finală, 4-3, dar şi faptul că Antoine Griezmann, starul echipei naţionale antrenate de către Didier Deschamps va marca cel puţin un gol. Cele două lucruri s-au întâmplat, dar fericitul câştigător a avut emoţii până la ultima fază, atunci când Sergio Kun Aguero a izbutit să înscrie şi să reducă din avantajul de pe tabelă, dar mult prea târziu ca soarta calificării şi a biletului să mai poată fi schimbată.