Sporturi

Lovitura lui Marius Copil înainte de Australian Open! Cu cine a bătut palma

09.01.2019 | 14:15
Lovitura lui Marius Copil inainte de Australian Open Cu cine a batut palma

Marius Copil a bătut palma cu un nou sponsor tehnic! Marius Copil a avut parte de un final de an 2018 foarte bun. Arădeanul în vârstă de 28 de ani a ajuns în finala turneului de la Basel, acolo unde a fost învins în minimul de seturi de marele Roger Federer, însă reprezentantul nostru a făcut victime importante în Elveţia, printre care Marin Cilic sau Alexander Zverev, care mai apoi s-a impus la Turneul Campionilor din Londra.

Totuşi, deşi promitea un început de sezon 2019 furtunos, Marius Copil, 61 ATP, a început cu înfrângeri pe linie. El a fost înfrânt în primul tur la Doha de către ungurul Marton Fucsovics, locul 35 ATP, iar mai apoi la Auckland, tot în primul tur, de către Taylor Fritz, locul 50 ATP. Nici în proba de dublu, arădeanul nu s-a descurcat mai bine. Alături de Horia Tecău, la Doha, au fost învinşi în turul inaugural de perechea formată din Nikola Mektic şi Alexander Peya.

Marius Copil a dat o lovitură de imagine chiar înainte de Australian Open 2019

Totuşi, Marius promite, sezonul este de abia la început, iar ofertele de colaborare au apărut deja. De curând, Copil a semnat un parteneriat cu firma Lacoste, o marcă de vestimentație prêt-à-porter de calitate superioară înființată în anul 1933 de către jucătorul de tenis René Lacoste. Jucătorul de top care este, de asemenea, îmbrăcat de Lacoste, este chiar liderul mondial din ATP, sârbul Novak Djokovic.

Marius Copil, prima apariţie în echipament Lacoste

“Sunt foarte încântat să anunţ parteneriatul meu cu Lacoste”, a scris Marius Copil pe reţelele de socializare. Înainte de a semna cu francezii de la Lacoste, Marius Copil avea o înţelegere cu japonezii de la Mizuno. De altfel, singurul român aflat în Top 100 ATP foloseşte rachetele din partea brandului Tecnifibre, companie a cărei organizaţie mamă este chiar Lacoste. Este cu siguranţă o lovitură de imagine pentru arădeanul de pe locul 61 ATP, care va îmbrăca echipamentul Lacoste la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Tags: