Fotbal international

Lovitură pentru Răzvan Lucescu! PAOK face un transfer de 10.000.000 euro

05.01.2019 | 23:06
Lovitura pentru Razvan Lucescu PAOK face un transfer de 10000000 euro

Răzvan Lucescu domină cu PAOK sezonul din Grecia, însă acest lucru se poate schimba în curând, iar rivalele să reducă diferența din clasament. Aleksandar Prijovic, golgheterul echipei, are șanse mari să fie transferat în următoarele ore.

Ar fi o lovitură importantă primită de Lucescu, care a scăpat însă de cupele europene și se poate concentra acum exclusiv pe competițiile interne.

PAOK face un transfer de 10.000.000 euro

Saudiții de la Al Ittihad sunt dispuși să achite clauza de zece milioane de euro pentru Prijovic, care nu s-a prezentat la antrenamentul de sâmbătă al echipei. Mai mult, și Prijovic primește suficiente motive pentru a se despărți de PAOK: saudiții îl așteaptă cu un contract fabulos, de șase milioane de euro pe sezon, timp de patru ani!

Adus de PAOK de la Legia Varșovia în ianuarie 2017, atacantul în vârstă de 28 de ani a rupt porțile din Grecia, marcând 55 de goluri în 86 de meciuri oficiale. Interesant este că PAOK plătea pentru el atunci numai două milioane de euro.

Lider autoritar în Grecia

Lider autoritar în Grecia
Lider autoritar în Grecia

PAOK are în acest moment opt puncte avans față de Olympiakos și nu mai puțin de 14 față de AEK Atena. Trupa din Salonic a câștigat 13 dintre cele 14 meciuri jucate în campionat. În cupele europene însă, PAOK a clacat mai întâi în Liga Campionilor.

S-a oprit în play-off, după ce le-a eliminat pe Basel și pe Fenerbahce. Benfica a învins-o cu scorul general de 5-2. Apoi, PAOK nu a reușit să treacă mai departe de grupele Europa League, deși sorții i-au fost favorabili, cu adversari Chelsea, BATE Borisov și MOL Vidi. PAOK nu a obținut decât o victorie în cinci meciuri, în deplasare cu BATE.

Următorul meci al lui PAOK e programat pe 13 ianuarie pe teren propriu cu Giannina.