Fotbal intern

Lupte subterane pentru PUTERE! Argăseală l-a ÎNVINS pe ”Vamă”

UPDATE 12:18 / Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, şi Florin Prunea, al CSMS Iaşi, vor reprezenta cluburile din Liga 1 în Comitetul Executiv, în urma votului de la Adunărea Generală care...
29.06.2015 | 00:02
Lupte subterane pentru PUTERE Argaseala la INVINS pe Vama

UPDATE 12:18 / Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, şi Florin Prunea, al CSMS Iaşi, vor reprezenta cluburile din Liga 1 în Comitetul Executiv, în urma votului de la Adunărea Generală care a avut loc astăzi, de la ora 11, la sediul LPF.

Argăseală a rămas în funcţie, iar în locul lui Ioan Horoba, de la Gaz Metan Mediaş, a fost votat Florin Prunea. Acesta l-a depăşit la număr de voturi pe Felix Grigore, managerul general al CS U CRaiova, 9-4.

Dinu Gheorghe, preşedintele lui Dinamo, şi Cristi Bivolaru, director general al Viitorului, s-au retras din cursă.

…………………………………………………….

Şedinţă mare la Liga Profesionistă de Fotbal! Azi, de la ora 11, va avea loc Adunarea Generală, la care vor participa reprezentanţii echipelor din Liga 1. Scopul? Vor fi votaţi cei doi reprezentanţi ai cluburilor în Comitetul Executiv. ”Jocurile” au început însă de cîteva zile. FANATIK.RO a aflat cum unele cluburi încearcă să-şi impună oamenii şi cum Argăseală este prins între ciocan şi nicovală!

LPF. Două sînt locurile rîvnite de cele 14 cluburi din Liga 1, după ce FRF a adoptat sistemul cu play-out şi play-off, iar pentru acestea este bătălie mare. Intrigile sînt în elementul lor, iar finalizarea o vom avea luni, la sediul Ligii.

El este atacantul de două milioane de euro dorit de Gigi Becali

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, şi Ion Horoba, al Gazului, sînt, deocamdată, reprezentanţii cluburilor în Comitetul Executiv. Dacă oficialul Stelei mai poate bifa un mandat, cel al ardelenilor e PA, după ce echipa a retrogradat.

LPF. ”Vamă” pariază pe el!

Dinu Gheorghe, preşedintele clubului Dinamo, este aproape sigur că nu are cum să rateze unul dintre cele două locuri şi, cu iscusinţa de care a dat dovadă peste tot pe unde a fost, va reprezenta poate cel mai bine cluburile. Crede el. Asul din mînecă este chiar un rival, Valeriu Argăseală! Cel puţin, asta susţine ”Vamă”, în cercul lui de prieteni.

Anunţ senzaţional al idolului steliştilor: ”Vreau să revin!”

Oficialul ”cîinilor” s-a lăudat că a vorbit cu Argăseală, iar acesta i-a promis că îl va vota. Cu semnul întrebării însă siguranţa pe care o afişează Dinu Gheorghe, în condiţiile în care şeful Stelei ar vrea să rămînă unul dintre cei doi reprezentanţi ai cluburilor la LPF.

VIDEO FABULOS!!! SIMONA HALEP, ASA CUM N-AI MAI VAZUT-O NICIODATA!!! S-A DEZLANTUIT PE RINGUL DE DANS!!! 

Bombă: Negoiţă îl susţine pe Prunea!

LPF. Finanţatorul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, îl vrea pe Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi. În acest sens, omul de afaceri a pus mîna pe telefon şi l-a sunat pe cel care a ocupat funcţia de director cu relaţiile internaţionale, din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Negoiţă i-ar fi transmis lui Prunea că are mare încredere în el. Finanţatorul ”cîinilor” îl vrea pe Florin Prunea în locul lui Ion Horoba. Cu cine o să voteze “Vamă” cînd şeful său îi va spune de discuţia de mai sus? Probabil “Vamă” se va vota pe el…

ULTIMA ORĂ. UN TITULAR AL LUI RĂDOI S-A RUPT! RATEAZĂ MECIUL CU TRENCIN!?

Bivolaru, susţinut de Gigi Becali

LPF. Cristi Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul, este unul dintre candidaţi. Se pare că el are susţinerea lui Gigi Becali, după ce Hagi a intervenit pe lîngă patronul Stelei. Interesant este că Valeriu Argăseală este cel care ar trebui să-l aleagă pe Bivolaru, deşi preşedintele Stelei i-a promis lui ”Vamă” votul! Încurcate vor fi căile… votului!

Gigi a anunţat noul transfer! Reacţia jucătorului

Felix Grigore, managerul general al CS U Craiova, şi Cristian Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna, sînt şi ei candidaţi. Primul ar fi susţinut de echipele mici ale Ligii 1.

14 oficiali îşi vor vota azi cei doi reprezentanţi ai cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv