Stiri sportive

IL LUCE şochează: crede că Grigore s-a dat LOVIT!

UPDATE 15:05. Conform surselor FANATIK.RO, Dragoş Grigore nu are acum absolut nici o problemă medicală. Fundaşul lui Dinamo s-a prezentat la lotul naţional şi este apt pentru partida cu...
02.03.2014 | 14:30
IL LUCE socheaza crede ca Grigore sa dat LOVIT

UPDATE 15:05. Conform surselor FANATIK.RO, Dragoş Grigore nu are acum absolut nici o problemă medicală. Fundaşul lui Dinamo s-a prezentat la lotul naţional şi este apt pentru partida cu Argentina. Pe parcursul partidei cu Steaua el a acuzat nişte crampe musculare. 

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Lucescu, consideră că partida de sîmbătă seara a fost una reuşită, în care ambele echipe s-au ridicat la nivelul spectacolului făcut de suporterii din tribune. „A fost o partidă foarte bună, nu sînt de acord cu cei care au afirmat contrariul. Dinamo şi-a valorificat perfect poziţia de outsider şi a reuşit să controleze jocul. A fost unul dintre cele mai bune derby-uri din ultimii ani. Jucătorii de pe teren s-au ridicat la nivelul suporterilor. Nu mă aşteptam ca stadionul să fie plin în luna martie”, a spus Mircea Lucescu pentru FANATIK.RO.

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-SAHTIOR DONETSK 0-3,MECI AMICAL (07.09.2012)

Laudă proiectul lui Negoiţă

“Il Luce” consideră că proiectul început la Dinamo în urmă cu un an începe să dea roade şi că formaţia alb-roşie poate reveni în lupta pentru titlu foarte curînd. „Dinamo a demonstrat că este pe calea cea bună. Au jucători tineri, de viitor, se pregătesc pentru un nou ciclu în care au şanse mari să fie protagonişti. Le prevăd un viitor mare. Încet, încet, Dinamo va ieşi în faţă şi va reveni acolo unde îi este locul. Jucătorii lui Dinamo au arătat atitudine, siguranţă”, a spus Lucescu.

“Grigore mi-a lăsat impresia că putea continua”

Cel mai bun antrenor român al momentului l-a pus la zid pe Dragoş Grigore, care a ales să execute lovitura de pedeapsă obţinută de Dinamo printr-o “scăriţă”. Lucescu nu este de acord nici cu faptul că fundaşul a ieşit de pe teren din cauza unor probleme medicale, cu numai cîteva minute înainte de finalul partidei. Dragoş Grigore a riscat mult la faza penalty-ului, însă, eu, ca antrenor, nu pot aprecia gestul lui. Este un gest de protagonist, nu de jucător. Dacă Totti sau alţi jucători mari îşi permit asemenea execuţii, nu era cazul şi la Grigore. A avut mare şansă că mingea a intrat în poartă. Nu mi-a plăcut nici faptul că a ieşit de pe teren. Nu trebuia să iasă din cauza unei crampe. A vrut să demonstreze ceva de genul că <<fără mine nu se poate>>. Trebuia să fie conştient că orice dereglare defensivă poate costa echipa sa. Trebuie să strîngă din dinţi şi să continue, mai erau cîteva minute. Nu ştiu dacă nu mai putea juca, l-am văzut cum a ieşit de pe teren cînd a fost înlocuit. Mie mi-a lăsat impresia că putea continua. Nu mi-a plăcut atitudinea lui. Nu a mai putut juca din cauza unei crampe, dar să vedem dacă va juca în partida următoare…, a spus Lucescu pentru FANATIK.RO.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 (1.03.20I4)

Tags: