Life

Mircea Lucescu este străbunic! Fiica lui Răzvan, Marilu, a născut o fetiţă

Mircea Lucescu are mari probleme pe banca tehnică a Turciei în urma rezultatelor modeste, însă pe plan personal lucrurile merg mult mai bine pentru antrenorul român.
17.11.2017 | 15:21
Mircea Lucescu este strabunic Fiica lui Razvan Marilu a nascut o fetita

“Il Luce” a aflat că a devenit străbunic după Maria Luiza, cunoscută de mulţi ca şi Marilu, fiica de 26 de ani a lui Răzvan Lucescu, a născut vineri dimineaţă o fetiţă în urma căsătoriei cu fiul unui diplomat.  Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK Salonic în acest moment, a devenit bunic la doar 48 de ani, iar Mircea Lucescu, cel care împlinit deja 72 de ani se bucură de noua postură de străbunic.

Familia Lucescu ar putea să aibă în următoarele luni o altă surpriză plăcută. Matei, al doilea copil al lui Răzvan, este căsătorit cu Ioana Barbu, fiica politicanului Tudor Barbu şi aceasta ar putea aduce pe lume un nou strănepot pentru Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu nu o duc la fel de bine pe plan profesional

Dacă seniorul a ratat calificarea la Campionatul Mondial cu naţionala Turciei, juniorul a fost şi el aproape să fie demis de la PAOK Salonic. Răzvan se află pe locul al treilea în Grecia, la două puncte de Atromitos şi AEK, cele două formaţii care împart şefia la egalitate de puncte, dar ar putea avea probleme în urma celor două înfrângeri cu AEK şi Olympiacos în ultimele trei etape.

Mircea Lucescu a adus cele mai mari performanţe din istoria lui Şahtior şi a cucerit titlul în Cupa UEFA cu formaţia din Ucraina, însă plecarea de la Doneţk nu i-a mai adus succesul de acolo. Antrenorul a avut un sezon dezamăgitor pe banca celor de la Zenit St. Petersburg, apoi a preluat naţionala Turciei.