Fotbal intern

GALERIE FOTO. Veste bună pentru Enache înainte de Lugano-FCSB. Amanta Lena i-a dăruit un băieţel

Fericire mare pentru un jucător din lotul lui Nicolae Dică chiar înaintea duelului Lugano - FCSB, din Grupa G a Europa League, care va avea loc la Lucerna, joi, 28 septembrie. Iubita lui a născut...
26.09.2017 | 18:18
GALERIE FOTO Veste buna pentru Enache inainte de LuganoFCSB Amanta Lena ia daruit un baietel

Fericire mare pentru un jucător din lotul lui Nicolae Dică chiar înaintea duelului Lugano – FCSB, din Grupa G a Europa League, care va avea loc la Lucerna, joi, 28 septembrie. Iubita lui a născut un băieţel complet sănătos!
Mare sărbătoare în familia FCSB! Gabriel Enache, fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 500.000 de euro a devenit tată pentru a doua oară. Fosta lui soţie, Mădălina, i-a dăruit o fetiţă pe nume Anais în urmă cu doi ani, iar acum a venit rândul amantei să-i dăruiască un moştenitor care ar putea să-i calce pe urme.

Conform celor de la cancan.ro, Lena, amanta lui Gabriel Enache, a născut un băieţel perfect sănătos, chiar înainte ca fotbalistul din lotul pregătit de Nicolae Dică să facă deplasarea la Lucerna, acolo unde va juca în a doua rundă din Grupa G a Europa League. Cei doi îndrăgostiţi au planuri mari de viitor. După ce Gabriel Enache va obţine divorţul de la Mădălina, acesta este pregătit să se însoare cu Lena, chiar în ziua în care îşi va creştina şi băiatul. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU LENA ŞI ENACHE! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gabi Enache mai are o fată cu Mădălina

Dacă Gabriel Enache mai are o fetiţă în vârstă de 2 ani cu Mădălina, nici Lena Rohozeanu nu se lasă mai prejos. Tânăra brunetă care a apărut în mai multe reviste destinate sexului masculin are o fetiţă de aproape 9 ani din căsătoria cu handbalistul Mihai Rohozeanu, dar micuţa este crescută de familia celui din urmă.

Gabi Enache a înşelat-o şi pe amanta Lena?

Gabi Enache a fost acuzat că a înşelat-o şi pe amanta Lena cu o blondă din showbiz, conform sursei citate. Fotbalistul lui FCSB a încercat să o agaţe pe Alexandra Ionela Rusu, o blondă fierbinte, cu câteva ore înaintea unui meci disputat de echipa lui Nicolae Dică contra celor de la CS Universitatea Craiova, din ultima etapă a playoff-ului. “M-a căutat înainte de meciul cu Craiova şi e urât din partea lui pentru că ştiu că are iubită. L-am întrebat după aceea dacă are iubită, a văzut şi nu a răspuns. Mă mai caută şi Denis Alibec, şi de la Dinamo”, spunea Alexandra Ionela Rusu, conform cancan.

Sursă foto: cancan