Fotbal international

VIDEO. Steaua bate “afară” în grupe după aproape 5 ani. Punctaj maxim pentru “roş-albaştri” şi se vede primăvara!

FCSB a învins-o cu 2-1 pe Lugano în etapa a 2-a din faza grupelor Europa League. Vicecampioana României a întors scorul după pauză prin golurile lui Constantin Budescu, la a treia reuşită în...
29.09.2017 | 00:03
VIDEO Steaua bate afara in grupe dupa aproape 5 ani Punctaj maxim pentru rosalbastri si se vede primavara

FCSB a învins-o cu 2-1 pe Lugano în etapa a 2-a din faza grupelor Europa League. Vicecampioana României a întors scorul după pauză prin golurile lui Constantin Budescu, la a treia reuşită în grupe, şi Junios Morais. Steliştii reuşesc prima victorie în deplasare în grupele cupelor europene după o pauză de cinci ani, de la meciul Molde-Steaua 1-2, 8 noiembrie 2012. În acel sezon, Steaua s-a calificat în primăvara europeană. Acum, după două meciuri, roş-albaştrii au punctaj maxim! VEZI AICI ONLINE LUGANO – STEAUA LIVE STREAM.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cu doar câteva ore înainte de meciul dintre FC Lugano şi FCSB, suporterii elveţieni încă nu se îngrămădesc să cumpere bilete la partida din etapa a 2-a din Europa League. Fanii lui Lugano au cumpărat până în prezent aproape 2.500 de bilete. Capacitatea stadionului Swissporarena este de 16.800 de locuri, astfel că arena din Lucerna va fi aproape pustie la meciul de joi seara. Aproximativ 50 de suporteri români vor fi prezenţi în tribune la meciul FC Lugano-FCSB.

Lugano – Steaua LIVE STREAM Europa League. Suporterii echipei din Elveţia nu se îngrămădesc la casele de bilete ale stadionului Swisspor Arena pentru a cumpăra tichete ca să vadă duelul dintre Lugano – FCSB, din Grupa G a Europa League, care va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 20:00.

Lugano – Steaua LIVE STREAM Europa League. Cu o zi înaintea meciului dintre Lugano şi FCSB, gazdele au vândut doar 2.000 de bilete, iar cel mai ieftin tichet costă 40 de franci elveţieni, iar cel mai scump este 200 de franci elveţieni, anunţă digisport. Suporterii lui FCSB care vor face deplasarea la Lucerna, acolo unde va avea loc Lugano – FCSB, pot achiziţiona tichete în ziua meciului, chiar de la stadion, în sectorul rezervat românilor la preţul de 50 de franci elveţieni

Stadionul pe care se va juca Lugano – FCSB nu o să fie deschis în întregime

Lugano – Steaua LIVE STREAM Europa League. Mai mult, oficialii lui Lugano au decis ca stadionul să nu fie deschis în întregime. Astfel, aceştia au închiriat doar tribunele, iar peluzele vor fi închise la ora meciului. Cum Swisspor Arena are o capacitate de 16.800 de locuri, fără peluze fanii vor avea la dispoziţie 10.000 de locuri.

Lugano – Steaua LIVE STREAM Europa League. Oficialii lui Lugano nu au primit cu bucurie vestea că suporterii nu s-au arătat interesaţi de duelul cu FCSB. În momentul tragerii la sorţi pentru Grupele Europa League, preşedintele lui Lugano, Michele Campana, dezvăluia că îşi dorea ca echipa din Elveţia să întâlnească adversare cu nume de pe urma cărora clubul ar fi obţinut sume de bani mai mari. “Este păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mai mari, care ar atrage şi spectaorii neutri. Dacă ne uitpm la numele adversarilor, ne vom baza probabil pe fanii din oraş. Sper că vor veni în număr mare la meciuri, pentru a ne ajuta să facem faţă cheltuielilor uriaşe de organizare”, spunea Campana.

Lugano – FCSB, joi, 28 septembrie, de la ora 20:00, în runda a 2-a din Grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: