Fotbal international

Luka Jovic a marcat cinci goluri în Frankfurt – Dusseldorf 7-1! Reușită incredibilă a sârbului în prima repriză. Video

19.10.2018 | 23:52
Luka Jovic a marcat cinci goluri in Frankfurt  Dusseldorf 71 Reusita incredibila a sarbului in prima repriza Video

La numai 20 de ani, sârbul Luka Jovic a reușit o performanță incredibilă în Bundesliga. Acesta a marcat cinci goluri în victoria obținută de Eintracht Frankfurt cu 7-1 pe teren propriu împotriva Fortunei Dusseldorf.

A fost primul meci al rundei cu numărul 8 din campionatul Germaniei, iar Frankfurt a trecut repede de la un golaveraj strâns, 12-11, la unul mult mai spectaculos, 19-12 și locul 6 în clasament.

Luka Jovic a marcat cinci goluri în Frankfurt – Dusseldorf

Chiar dacă Haller a deschis scorul în minutul 20 și a mai înscris o dată în minutul 50, a fost seara lui Luka Jovic, autor a cinci goluri. Prima sa reușită a venit în minutul 26 și a fost de-a dreptul magnifică.

Video cu golurile AICI

Jovic a mai înscris apoi în minutele 34, 55, 69 și 72, fiind schimbat în minutul 86 de antrenorul său pentru a primi un standing ovation meritat. Grație acestor cinci goluri, Luka Jovic este noul golgheter al campionatului din Germania, ajungând la cota 7 în acest clasament.

Cine este Luka Jovic

Născut în Bosnia, pe 23 decembrie 1997, Jovic și-a făcut junioratul la Steaua Roșie Belgrad, care l-a vândut în 2016, după numai doi ani petrecuți la echipa mare, la Benfica, pentru o sumă nedezvăluită.

Jovic nu a rămas la prima echipă a Benficăi, fiind trimis să joace la Benfica B. Frankfurt a profitat de această ocazie și l-a împrumutat pentru două sezoane în vara lui 2017, cu opțiune de cumpărare.

A încheiat stagiunea precedentă la Frankfurt cu nouă goluri înscrise în 29 de meciuri oficiale, contribuind la Cupa Germaniei, câștigată de Eintracht în fața lui Bayern Munchen. Chiar dacă Niko Kovac, antrenorul care l-a adus, a plecat în acest sezon la Bayern, Jovic continuă să aibă evoluții bune.