Fotbal intern

Llullaku a semnat cu Astra. Fostul golgheter al României revine în Liga 1!

26.06.2018 | 14:21
Llullaku a semnat cu Astra Fostul golgheter al Romaniei revine in Liga 1
ADVERTISEMENT

Llullaku a semnat cu Astra. Fostul golgheter al României revine în Liga 1 după ce în urmă cu doi ani a părăsit Gaz Metan Mediaş pentru a semna cu Astana. Ulterior fostul atacant al medieşenilor a mai evoluat la Tobol şi la Virtus.

Deşi foarte mulţi credeau că la Astra nu se vor mai face investiţii, după ce oficialii giurgiuvenilor au decis să îl numească la conducerea băncii tehnice pe Marius Măldărăşanu,totuşi se pare că lucrurile nu stau chiar aşa. După ce l-a transferat pe Neluţ Roşu,Dani Coman a reuşit să dea lovitura prin aducerea la echipă al unuia dintre foştii golgheteri ai României, Azdren Llullaku. Aceasta în 2016-2017 a câştigat titlul de golgheter, chiar dacă a părăsit România în luna ianuarie 2017. Albanezul a marcat 16 goluri şi a terminat pe primul loc, iar pe doi au fost Bud şi Chiţu, cu câte 11 goluri.

ADVERTISEMENT

Llullaku a semnat cu Astra. Fostul golgheter al României revine în Liga 1!

Unul oamenii de fotbal din România care au contribuit la ascensiunea lui Llullaku în fotbalul românes a fost fostul conducător al formaţiei Gaz Metan, Ioan Horoba. “Mă bucur că Llullaku a revenit în Liga 1. Sunt onvins că de la Astra el o să prindă din nou echipa naţională. Îl cunosc foarte bine şi ştiu cât de ambiţios este. Cei de la Astra au făcut foarte bine că s-au gândit la acest jucător. Nu degeaba el a fost în trecut şi în atenţia lui Gigi Becali

Îmi pare rău că nu a stat prea mult plecat din fotbalul românesc, dar poate că este mai bine că a revenit la noi. În Liga 1 el s-a simţit cel mai bine şi din Liga 1 a reuşit să prindă şi echipa naţională a Albaniei. De mic copil a visat să joace pentru naţionala ţării sale”, a spus Horoba.

ADVERTISEMENT
Tags: