Life

Lună Nouă în Taur! Camelia Pătrășcanu, previziuni pline de surprize pentru Gemeni, Raci și Vărsători

Lună Nouă în Taur în doar câteva zile! Camelia Părrășcanu face cele mai tari previziuni ale momentului. Pentru ce zodii vin lucruri bune?
02.05.2024 | 12:00
Luna Noua in Taur Camelia Patrascanu previziuni pline de surprize pentru Gemeni Raci si Varsatori
Lună Nouă în Taur pe 8 mai 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în Taur pe 8 mai 2024! Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai interesante previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal.

Lună Nouă în Taur pe 8 mai 2024. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

În Taur sunt mai multe planete, cinci, practic, iar asta influențează destul de mult viitorul fiecăruia. Energia Taurului e puternică, zodia vorbind de prosperitate și abundență. Putem avea acces la unb rezervor de muncă, putere, implicare, la fântâna noastră de resurse.

ADVERTISEMENT

E vorba de acel sine foarte practic, conectat la realitate, chiar dacă energia vine de dincolo de noi. E o perioadă în care avem revelații, vise profetice. O voce interioară ne dă o imagine concretă despre ce au de făcut acum.

Berbecii au Luna Nouă în Taur legată de cum să își pună în practică abilitățile și talentele, astfel încât activitatea lor să ducă la o anumită prosperitate. Orice efort investesc, le întoarce o abundență mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Taurii pot avea un moment de revelație în legătură cu rolul lor, cu puterea lor, unde sunt în viața lor în acest moment. Chiar și cei care cred că au pierdut trenuri descoperă o putere nouă. Au un moment de îndârjire, de ambiționare.

Gemenii au parte de prosperitate, abundență, implicare în a-i ajuta pe alții. Unii sunt la vârsta la care pot dărui tot ce au acumulat, lasă de la ei, transmit, oferă. Unii chiar fac curat și oferă din lucrurile pe care nu le mai folosesc.

ADVERTISEMENT

Racii au Luna Nouă în Taur legată de context și grupurile de susținere. Racii singuri pot ieși din singurătate brusc pentru a face parte dintr-un anumit grup. Unii bat toba despre ei sau sunt invitați să participe la tot felul de reuniuni.

Leii vin revoluționari în viața celorlalți. Sunt inspirați să facă lucruri de care nu s-au mai auzit. Sunt foarte liberali, umaniști, dar foarte practici. Au idei noi inclusiv idei tehnice, de lucru, o viziune asupra unui angrenaj mai mare pe care îl au.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o reușită intelectuală în urma căreia statutul crește. Au posibilitatea să avanseze în carieră, să fie eligibile pentru anumite posturi. Important este că promovând un examen, care poate fi și o discuție, cariera lor se ridică.

Capricornii sunt inventivi

Balanțele au rol de antrenor. Trebuie să susțină pe cineva, să vegheze, să fie acolo pentru alții. Pot repara lucruri, pot prospera și datorită unei moșteniri. Scorpionii au parteneriate de succes și poate veni cineva cu o propunere către ei. Important e să iasă la rampă, să nu stea încuiați în casă.

Săgetătorii au o Lună Nouă în Taur cu gândul de a-și schimba profesia, alții vin cu idei originale la muncă. Alții își schimbă cu totul ocupația și pot avea ideea să aibă o afacere pe cont propriu, în ciuda a ce spun ceilalți sau șefii.

Capricornii au creativitate, ingeniozitate, bucuria de a fi. Unii se pot îndrăgosti, sunt foarte senzuali. Întâlnesc pe cineva de care le place și pentru acea persoană se mobilizează și fac lucruri.

Vărsătorii au energie bună în casă. Parcă devine club casa lor, căci primesc tot felul de invitați. Casa lor poate deveni un adevărat cartier general. În tot cazul, unii se gândesc să achiziționeze un spațiu nou pentru activitățile pe care le au.

Peștii au o Lună Nouă în Taur care poate duce la un succes în sensul că stăpânesc un domeniu și știu cum să facă lucruri. Unii dezleagă niște probleme financiare. Găsesc soluții la ceva ce îi descurcă.

 

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”