Life

Lună Nouă în Taur! Camelia Pătrășcanu, previziuni pline de surprize pentru Gemeni, Raci și Vărsători

Lună Nouă în Taur în doar câteva zile! Camelia Părrășcanu face cele mai tari previziuni ale momentului. Pentru ce zodii vin lucruri bune?
02.05.2024 | 12:00
Luna Noua in Taur Camelia Patrascanu previziuni pline de surprize pentru Gemeni Raci si Varsatori
Lună Nouă în Taur pe 8 mai 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în Taur pe 8 mai 2024! Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai interesante previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal.

Lună Nouă în Taur pe 8 mai 2024. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

În Taur sunt mai multe planete, cinci, practic, iar asta influențează destul de mult viitorul fiecăruia. Energia Taurului e puternică, zodia vorbind de prosperitate și abundență. Putem avea acces la unb rezervor de muncă, putere, implicare, la fântâna noastră de resurse.

ADVERTISEMENT

E vorba de acel sine foarte practic, conectat la realitate, chiar dacă energia vine de dincolo de noi. E o perioadă în care avem revelații, vise profetice. O voce interioară ne dă o imagine concretă despre ce au de făcut acum.

Berbecii au Luna Nouă în Taur legată de cum să își pună în practică abilitățile și talentele, astfel încât activitatea lor să ducă la o anumită prosperitate. Orice efort investesc, le întoarce o abundență mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Taurii pot avea un moment de revelație în legătură cu rolul lor, cu puterea lor, unde sunt în viața lor în acest moment. Chiar și cei care cred că au pierdut trenuri descoperă o putere nouă. Au un moment de îndârjire, de ambiționare.

Gemenii au parte de prosperitate, abundență, implicare în a-i ajuta pe alții. Unii sunt la vârsta la care pot dărui tot ce au acumulat, lasă de la ei, transmit, oferă. Unii chiar fac curat și oferă din lucrurile pe care nu le mai folosesc.

ADVERTISEMENT

Racii au Luna Nouă în Taur legată de context și grupurile de susținere. Racii singuri pot ieși din singurătate brusc pentru a face parte dintr-un anumit grup. Unii bat toba despre ei sau sunt invitați să participe la tot felul de reuniuni.

Leii vin revoluționari în viața celorlalți. Sunt inspirați să facă lucruri de care nu s-au mai auzit. Sunt foarte liberali, umaniști, dar foarte practici. Au idei noi inclusiv idei tehnice, de lucru, o viziune asupra unui angrenaj mai mare pe care îl au.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o reușită intelectuală în urma căreia statutul crește. Au posibilitatea să avanseze în carieră, să fie eligibile pentru anumite posturi. Important este că promovând un examen, care poate fi și o discuție, cariera lor se ridică.

Capricornii sunt inventivi

Balanțele au rol de antrenor. Trebuie să susțină pe cineva, să vegheze, să fie acolo pentru alții. Pot repara lucruri, pot prospera și datorită unei moșteniri. Scorpionii au parteneriate de succes și poate veni cineva cu o propunere către ei. Important e să iasă la rampă, să nu stea încuiați în casă.

Săgetătorii au o Lună Nouă în Taur cu gândul de a-și schimba profesia, alții vin cu idei originale la muncă. Alții își schimbă cu totul ocupația și pot avea ideea să aibă o afacere pe cont propriu, în ciuda a ce spun ceilalți sau șefii.

Capricornii au creativitate, ingeniozitate, bucuria de a fi. Unii se pot îndrăgosti, sunt foarte senzuali. Întâlnesc pe cineva de care le place și pentru acea persoană se mobilizează și fac lucruri.

Vărsătorii au energie bună în casă. Parcă devine club casa lor, căci primesc tot felul de invitați. Casa lor poate deveni un adevărat cartier general. În tot cazul, unii se gândesc să achiziționeze un spațiu nou pentru activitățile pe care le au.

Peștii au o Lună Nouă în Taur care poate duce la un succes în sensul că stăpânesc un domeniu și știu cum să facă lucruri. Unii dezleagă niște probleme financiare. Găsesc soluții la ceva ce îi descurcă.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților