Life

Lună Nouă în zodia Pești pe 13 martie. Vin plăți karmice pentru două semne de apă

09.03.2021 | 16:31
Luna Noua in zodia Pesti pe 13 martie Vin plati karmice pentru doua semne de apa
ADVERTISEMENT

Vom avea Lună Nouă în zodia Pești pe 13 martie, cel mai important eveniment astrologic din perioada imediat următoare. Luna Neagră, cum i se mai spune în astrologie, aduce tot felul de stări de neliniște, dar și perspective noi pentru cei care nu îndrăznesc să facă anumite schimbări vitale.

Cele mai afectate zodii de acest fenomen de pe 13 martie vor fi Racii și Peștii. Cele două semne de apă trebuie să se confrunte cu greșelile trecutului și s-ar putea să învețe, în sfârșit, ce înseamnă karma.

ADVERTISEMENT

Peștii se pot lovi de anumite prejudecăți care vin chiar de la persoanele din familie, asta ca să vadă cum e să fie în postura de judecați, nu de judecători. Racii au nevoie de timp pentru a rezolva anumite probleme sentimentale, însă timpul nu prea mai joacă în favoarea lor.

Lună Nouă în zodia Pești pe 13 martie. Efectele asupra tuturor

Continuând tot în zona zodiilor de apă, Scorpionii devin ceva mai liniștiți și misterioși. Nu comunică foarte mult și foarte bine cu ceilalți pentru că nu își dau interesul. Coc ei ceva.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător și Balanță) au o perioadă de restriște din punct de vedere amoros. Gemenii se simt din ce în ce mai neînțeleși, iar unii dintre ei pot avea senzația că, deși sunt înconjurați de o mulțime de oameni, sunt singuri.

Balanțele se ocupă de problemele sufletești ale altora și devin ca un ghid spiritual pentru ei. Vărsătorii dau marea lovitură a primăverii din punct de vedere profesional. Mulți dintre cei tineri obțin jobul mult visat!

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ: „Mens sana in corpore sano”

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) pun mare preț pe muncă și pe sănătate și încep o schimbare profundă a felului de a se raporta la mediul înconjurător. Fecioarele și Capricornii se ocupă din ce în ce mai mult de corpul lor. Fac sport, merg la tot felul de terapii de înfrumusețare și așa mai departe.

Taurii pornesc și ei pe un drum nou din această perspectivă, mulți dorind să apeleze la specialiști pentru a trăi în armonie cu natura și cu ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) au tot felul de suspiciuni în legătură cu persoanele din viața lor, iar multe dintre acestea se dovedesc a fi niște simple alarme false.

 

ADVERTISEMENT