Life

Lună Plină în Vărsător pe 3 august 2020. Zodiile de pământ devin mai puternice și mai răbdătoare

28.07.2020 | 11:44
Luna Plina in Varsator pe 3 august 2020 Zodiile de pamant devin mai puternice si mai rabdatoare
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Plină în Vărsător pe 3 august 2020, în doare câteva zile, cu alte cuvinte, iar fenomenul astrologic ne va pune pe toți în fața unor situații cu care nu ne-am confruntat niciodată în viețile noastre.

Lună Plină în Vărsător pe 3 uagust 2020 – efectele asupra zodiilor

Zodiile de pământ. Taurii, Fecioarele și Capricornii vor avea o perioadă interesantă din punct de vedere profesional. Vor face schimbări importante care îi vor ajuta să crească atât ca notorietate publică, dar mai ales financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioarele și Capricornii vor trece prin niște experiențe care îi vor întări. Luna Plină le aduce mai multă tărie de caracter, mai multă determinare în a rezolva probleme ce par imposibile, inclusiv mai multă răbdare în discuțiile cu persoanele enervante din viața lor.

Zodiile de aer. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii trec și ei prin niște transformări, de data asta spirituale.

ADVERTISEMENT

Balanțele redescoperă lucrurile cu adevărat esențiale din viața lor, acele surse reale ale fericirii, și nu cele artificiale pe care le promovează zi de zi societatea. Gemenii se readaptează la unele situații de criză, iar Vărsătorii au parte de o iubire nouă, de vară.

Scorpionii devin distanți, Racii iau o decizie definitivă cu privire la relația lor de iubire

Zodiile de apă. Racii pun piciorul în prag și iau o decizie cu privire la relația lor amoroasă. Unele lucruri nu mai pot fi tolerate, iar Luna Plină din 3 august le aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Scorpionii devin tot mai reci, însă nu pentru că s-ar întrista dintr-un motiv anume, ci pentru că au un plan pe care nu vor să-l dezvăluie nimănui.

Peștii au parte și ei de câteva momente de liniște, de însingurare, gândindu-se la lucrurile unde au greșit și unde ar putea plusa din nou.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc. Berbecii s-ar putea să se trezească în dimineața zilei de 3 august cu o nouă oferă profesională, mult mai bine plătită,

Leii sunt în culmea fericirii căci vor afla lucruri importante despre cum să își mărească veniturile, iar Săgetătorii se mai liniștesc după tensiunile care i-au marcat în ultimele luni.

 

ADVERTISEMENT