Stiri sportive

Lupu distruge un dinamovist: “Sclav care scrie la dictare!”

Crisiti Bobar l-a făcut praf pe Dănuţ Lupu!  “Este prieten cu puşcăria, iar cea mai mare performanţă internaţională rămîne aceea că a reuşit să facă România de rîs. Este o...
05.04.2014 | 18:18
Lupu distruge un dinamovist Sclav care scrie la dictare
ADVERTISEMENT

Crisiti Bobar l-a făcut praf pe Dănuţ Lupu!  “Este prieten cu puşcăria, iar cea mai mare performanţă internaţională rămîne aceea că a reuşit să facă România de rîs. Este o ruşine!”, au fost atacurilor dure venite din partea directorului sportiv al lui Dinamo. Cristi Bobar a reamintit  într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, perioada în care Dănuţ Lupu a făcut puşcărie.

Ce a urmat ? Lupu a făcut declaraţii uluitoare la adresa directorului sportiv al “cîinilor”, anunţîndu-l prin intermediul FANATIK.ro că o să îl trimită în judecată. “Cine naiba e Bobar să vorbească de mine? Dacă îl pun într-o poză cu Ţucudean şi Rotariu, nimeni nu îl ştie! Este un sclav care cară mingi! Păi, pentru asta, nu e nevoie să ai multe lucruri în cap! Declaraţia pe care a făcut-o a fost dictată de altcineva. Dacă nu chiar scrisă şi a fost pus să citească după ea. La ce declaraţii a dat, nu cred că are două clase. Şi alea, dacă le are, sînt la fără frecvenţă! Cînd eu jucam fotbal, el mă aplauda din tribună! Îmi pare rău că e finul lui Cristi Borcea şi nu vreau să vorbesc mai mult de el, dar să ţină minte că în urmă cu ceva timp mi se adresa cu <domnul Lupu>. Are 20 de milioane lei vechi şi cară nişte baloane pe la Dinamo. Asta face el! Şi mai repetă ce vor alţii, sînt supăraţi că eu am avut întodeauna coloană şi nu am vrut să fiu sclavul nimănui! De ce sînt rapidist? Că nu cred în proiectul lor? Că ei vor să facă pe locul stadionului hoteluri şi apartamente? Ei spun că nu vor să vîndă nici un jucător, dar dacă aveau ofertă pentru Rotariu, copilul era plecat cu tot cu bagaje şi îi făceau cadou şi clanţa de la uşă!”, a declarat Dănuţ Lupu pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: