Mădălina Pamfile va turba! Daminuţă a înlocuit-o deja

Nu-ţi aduce ziua, ce-ţi aduce Cristian Daminuţă! Azi este cu Mădălina Pamfile, mâine o schimbă. De data asta, fotbalistul a ales o timişoreancă de-a lui, brunetă şi sexy, pe care a...
14.10.2014 | 08:18
Madalina Pamfile va turba Daminuta a inlocuito deja

Nu-ţi aduce ziua, ce-ţi aduce Cristian Daminuţă! Azi este cu Mădălina Pamfile, mâine o schimbă. De data asta, fotbalistul a ales o timişoreancă de-a lui, brunetă şi sexy, pe care a plimbat-o prin Capitală…de mână. Cei doi au fost la cumpărături într-un mall, gest care poate sugera multe…

646x404-646x400

Până nu demult, mai exact săptămâna trecută, Cristian Daminuţă se iubea cu Mădălina Pamfile, femeia la care s-a întors de fiecare dată, după câte-o escapadă amoroasă. Îndrăgostită până peste cap, bruneta l-a acceptat cu braţele deschise, chiar şi după aventura cu Denisa Botcari. Zilele trecute, chiar au fost împreună la o cununie şi, la zâmbetul pe care-l afişau, păreau că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Numai că, aşa cum spuneam, fotbalistul a demonstrat că nu ştii la ce să te aştepţi din partea lui. Zilele trecute, fotbalistul a fost surprins în compania unei femei, alta decât Pamfile. O brunetă sexy, de statură medie, pe care Dami a plimbat-o de mână prin magazinele unei mall din nordul Capitalei. Mai mult decât atât, sportivul lui Hagi părea foarte relaxat în compania ei , semn că nu avea nimic de ascuns şi nici vreo temere că ar putea fi surprins de o altă femeie.

11

Să fie, oare, tânăra titulara din viaţa lui Daminuţă? Nu ne-ar mira deloc, având în vedere faptul că este prima dată când se afişează cu o domnişoară, pe care o poartă de mână prin oraş, nu doar în dormitor! Nici după ce au plecat şi s-au îndreptat spre maşina tinerei, cu numere de Timişoara, nu şi-au dat drumul la degetele împreunate.Ce mai, păreau ca un adevărat cuplu, care a profitat de vremea frumoasă de afară şi a ieşit la plimbarea de duminică, bucurându-se unul de celălalt. Să le fie de bine, dar, oare, Mădălina ce spune? Când credea că, în sfârşit, îl are doar pentru ea, după ce, în urmă cu câteva săptămâni s-a încăierat cu Denisa Botcari în club, încercând s-o elimine din viaţa lui Dami, iată că acum, apare o alta. A câta? Nu ştim!

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: