News

Madonna va cânta două piese la Eurovision 2019! Suma colosală încasată de artistă

09.04.2019 | 15:17
Madonna va canta doua piese la Eurovision 2019 Suma colosala incasata de artista

Concursul internațional Eurovision se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au pregătit momente de neuitat, atât pentru spectatori, cât și pentru cei care vor urmări show-ul grandios din spatele micilor ecrane.

Madonna este invitatul special la Eurovision 2019

Invitatul special care va cânta pe scena ediției din 2019 a concursului Eurovision, desfășurate la Tel Aviv, este nimeni alta decât Madonna. Supranumită „regina muzicii pop”, cântăreața de origine americană, în vârstă de 60 de ani, va interpreta două piese, printre care și o compoziție nouă.

În privința melodiilor pe care le cânta, presa israeliană notează că producătorii concursului au purtat discuții îndelungate, întrucât aceste piese ar conține un puternic mesaj cu tentă politică, iar prezența „reginei muzicii pop” pe scena concursului Eurovision nu este deloc ieftină.

Madoona va interpreta două piese pe scena de la Tel Aviv
Madoona va interpreta două piese pe scena de la Tel Aviv

Cât va încasa Madonna pentru cele două piese pe care la va cânta la Eurovision 2019

În ciuda faptului că va interpreta doar două cântece pe scena marelui concurs internațional, Madonna va încasa pentru cele mai puțin de 15 minute în care va performa la Tel Aviv o sumă cu adevărat impresionantă.

Potrivit informațiilor transmise de publicațiile israeliene, organizatorii au pus la bătaie un milion de dolari, pentru a o convinge pe „regina muzicii pop” să participe, în calitate de invitat special, la ediția din 2019 a concursului Eurovision.

În altă ordine de idei, în ciuda faptului că se anunță un show grandios, Eurovision 2019 nu este lipsit de scandal. Mai multe vedete au semnat o petiție prin intermediul căreia îi solicită postului britanic BBC să facă presiuni asupra organizatorilor, pentru ca evenimentul să se desfășoare în altă țară și nu în Israel. Printre semnatari se  numără creatoarea de modă Vivienne Westwood, dar și fostul membru al legendarei trupe rock Pink Floyd, Roger Waters.

În acest an, România va fi reprezentată pe scena concursului Eurovision de tânăra cântăreață Ester Peony. Piesa sa, „On a Sunday”, a reușit să câștige selecția națională, în urma votului publicului.