Fotbal international

Mama lui Cristiano Ronaldo, acuzații grave: „Fiul meu ar fi câștigat Balonul de Aur dacă nu ar fi fost mafia din fotbal!”

02.11.2019 | 15:32
Mama lui Cristiano Ronaldo, acuzații grave: „Fiul meu ar fi câștigat Balonul de Aur dacă nu ar fi fost mafia din fotbal!”
Dolores Ronaldo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mama lui Cristiano Ronaldo a venit cu nişte acuzaţii dure la adresa fotbalului mondial, conform cărora mafia din fotbal nu l-a lăsat pe fiul său să câştige balonul de aur anul trecut. În ediţia trecută a Balonului de Aur, Luka Modric, un fost coleg de-al starului portughez, a câştigat Balonul de Aur şi a creat mai multe controverse în lumea fotbalului.

Mama lui Cristiano Ronaldo acuză mafia din fotbal

Mama lui Cristiano Ronaldo a acuzat mafia din fotbal pentru Balonul de Aur ratat de fiul ei în sezonul trecut. „În fotbal este mafie. Acesta este cuvântul care descrie perfect ceea ce se întâmplă. Dacă nu ar fi fost mafie în fotbal, fiul meu ar fi câștigat mai multe trofee individuale, fără doar și poate”, a declarat Dolores, mama lui Cristiano Ronaldo.

„Se poate observa în tot ceea ce se întâmplă, atât pe teren cât și în afara lui. Dacă Cristiano era spaniol sau englez, lucrurile ar fi stat altfel, dar el a fost nevoit să muncească mult mai mult pentru a ajunge în top”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă va câștiga Balonul de Aur!”

Cristiano Ronaldo se află în luptă directă pentru câștigarea Balonului de Aur cu Lionel Messi, Virgil van Dijk și Sadio Mane, iar mama lui este încrezătoare în șansele fiului ei: „Nu știu dacă va câștiga Balonul de Aur, dar sunt încrezătoare. Analizând tot sezonul lui din ediția anterioară, cred că merită să câștige, mai ales pentru că și-a ajutat echipa de foarte multe ori”.

„Din păcate, asta este lumea în care trăim şi nu avem ce face. Cu voia lui Dumnezeu se va face dreptate și în cazul lui Cristiano, iar el va trece peste toate dificultățile pe care le întâlnește”.

ADVERTISEMENT
  • 90.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri