News

Mama Luizei, prima fată dispărută din Caracal, face noi dezvăluiri: “Ne-au dat exemplu de o fată găsită dezmembrată într-o pădure”

27.07.2019 | 14:23
Ce i-au spus polițiștii mamei Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu, o fată de 19 ani dispărută și ea în Caracal în urmă cu câteva luni, speră ca fiica sa să fie în viață! Femeia a spus acum cum a fost tratată de polițiștii care ar fi trebuit să-i găsească fata dispărută. Posibil chiar cei care au stat la poartă și au ascultat cum este omorâtă cealaltă victimă, Alexandra Măceșanu.

Ce i-au spus polițiștii mamei Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal

„A fost exclus să credem că Luiza a plecat cu cineva, era prima dată când se întâmpla treaba asta. Prima dată am fost plecată, primul apel la 112 a fost la Radomir, Coșoveni. Apoi la Craiova. Nu sunt mulțumită absolut deloc. Mai mult de două luni am fost la Coșoveni și nu ne spuneau nimic, nimic concret, nimic. Ne-au zis că fata a fost lăsată liberă…

Am întrebat ce șanse ne dau, ne-au dat exemplu de o fată găsită dezmembrată într-o pădure, ăsta nu era răspuns pentru o familie îndurerată. Am fost îndrumați de o doamnă avocat să mergem la Craiova, la DIICOT. Nu a durat mai mult de două zile și ne-au chemat (…) Am depus lumânare pentru Alexandra, poate o să fim în aceeași situație și noi, nu e nimic sigur. Poate și pentru fiica mea o să pună alții…Sper ca Dumnezeu să facă o minune!”, a declarat mama Luizei pentru Antena 3.

Ce i-au spus polițiștii mamei Luizei Melencu
Ce i-au spus polițiștii mamei Luizei Melencu

Criminalul în serie, prins cu ajutorul Alexandrei Măceșanu

Se pare că autoritățile au reținut unul dintre cei mai mari criminali în serie din România, ajutate de Alexandra Măceșanu, care a sunat de trei ori la 112 pentru a spune că a fost răpită, violată și ținută captivă într-o casă din Caracal. Fata nu a știut exact adresa unde era ținută, însă a descris locuința, curtea și casa în care era ținută.

Cu toate acestea, polițiștii au ajuns prea târziu la casa criminalului. Fata se pare că a fost ucisă, tranșată și incendiată de criminalul în serie. Mama celeilalte fete dispărute speră acum ca fiica ei în vârstă de 19 ani să nu se fi urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de autorități că ar fi ucis mai multe tinere.