Fotbal international

Video. Man City – Chelsea 1-0. Nebunie în clasament pe locurile 2-4!

Manchester City a trecut şi de Chelsea în Premier League şi este în continuare la mare distanţă de urmăritoare.
04.03.2018 | 20:18
Video Man City  Chelsea 10 Nebunie in clasament pe locurile 24

UPDATE, ora 20:00:

Manchester City a trecut cu 1-0 de Chelsea, în runda cu numărul 29 din Premier şi a ajuns la 20 de victorii consecutive pe teren propriu în toate competiţiile, dacă luăm în considerare victoria cu Wolverhampton de la loviturile de la 11 metri.  VEZI AICI CLASAMENTUL

UPDATE, ora 19:01: La prima fază a reprizei secunde, City deschide scorul prin Bernardo Silva, după o centrare a lui David Silva. 

UPDATE, ora 18:47: Manchester City şi Chelsea se află la egalitate, 0-0, la pauza jocului de pe Etihad Stadium. Trupa lui Guardiola domină copios partida.

UPDATE, ora 17:35:  Antonio Conte a ales să înceapă partida cu Manchester City fără Alvaro Morata şi Olivier Giroud, cei doi atacanţi pe care îi are la dispoziţie. Italianul nu se poate baza nici pe Kante, Bakayoko sau David Luiz

UPDATE, ora 15:55 / Mijlocaşul Willian a declarat înaintea meciului cu Manchester City că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia Chelsea, care îi expiră în vara anului 2020. Astfel, brazilianul a pus capăt zvonurilor care îl dădeau transferat la Manchester United. VEZI MECIUL AICI


Manchester City – Chelsea LIVE STREAM Premier League. Este partida predare de ştafetă a titlului. City a lui Guardiola galopează spre titlu în faţa echipei care este încă regina Premier League. Lonndonezii sunt doar pe locul 5, la cinci puncte de ultimul loc de Champions League.

Manchester City – Chelsea LIVE STREAM Premier League. Forţa trupei lui Guardiola l-a impresionat mult şi pe italianul Antonio Conte, tehnicianul echipei oaspete, care declară că în opinia sa City poate deveni prima echipă din istoria Premier League care să atingă recordul de 100 de puncte într-un sezon.

Manchester City – Chelsea LIVE STREAM Premier League

Manchester City – Chelsea LIVE STREAM Premier League. La gazde lipseşte închizătorul Fernandinho, Walker şi Sterling sunt incerţi şi vor afla abia cu două ore înainte de meci dacă pot juca sau nu, Mendy e absentul pe termen lung, iar Delph îşi face ultima etapă de suspendare din cele trei. La oaspeţi doar Bakayoko e lipsă.

Manchester City – Chelsea LIVE STREAM Premier League. În ultimele patru meciuri acasă cu londonezii City a câştigat doar o dată şi dintre toate echipele din Premier League din acest sezon cele mai multe eşecuri pentru City au venit de la Chelsea, 24. City are numai victorii acasă în ultimele 13 meciuri şi minim două goluri marcate pe meci. Cu încă un succes şi minim două goluri de meci ar egala recordul lui Liverpool.

Tags: