Fotbal international

De Bruyne, salariu uriaş la Manchester City! Real şi Barca îşi pot lua adio

Kevin De Bruyne se află la cel mai bun sezon al carierei alături de Manchester City, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de şeicii clubului.
19.12.2017 | 15:50
De Bruyne salariu urias la Manchester City Real si Barca isi pot lua adio
ADVERTISEMENT

Belgianul din linia mediană a lui Manchester City este creierul formaţiei conduse de către Pep Gurdiola. De Bruyne a contribuit decisiv în prima partea sezonului la calificarea în optimile de finală a Ligii Campionilor, dar şi la obţinerea primului loc în Premier League. 

Sezonul excelent al lui De Bruyne a atras atenţia celor două mari forţe din Spania, dar oficialii lui Manchester City nu sunt dispuşi să renunţe la jucătorul venit de la Vfl Wolfsburg  şi i-au oferit un nou contract greu de refuzat. Mijlocaşul belgian ar putea să devină cel mai bine plătit fotbalist din Premier League dacă acceptă propunerea echipei.

ADVERTISEMENT

Manchester City le-a prelungit deja contractele mai mult jucători importanţi de viitor

Formaţia de pe Etihad Stadium le-a prelungit contractele unor jucători de viitor precum Leroy Sane sau Gabriel Jesus, iar acum urmează să îşi securizeze şi cel mai important om din linia mediană, în special după ce Real Madrid şi Barcelona s-au interesat de preţul jucătorului belgian.

Kevin de Bruyne câştigă în acest moment 7 milioane de euro la echipa antrenată de Pep Guardiola şi ar putea să primească un nou contract pe şanse ani în care s-ar alege cu aproape 12 milioane de euro pe an, sumă în care nu sunt incluse bonusurile de performanţă pe care jucătorii lui Manchester City au şanse mari să le atingă, ceea ce ar însemna aproximativ 18 milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

75 de milioane de euro a plătit City pentru De Bruyne

7 goluri are în acest sezon