Premier League

Mourinho l-a învins pe Wenger în ultimul minut! Video

29.04.2018 | 08:26
Mourinho la invins pe Wenger in ultimul minut Video

UPDATE: În ultimul minut al meciului belgianul Fellaini a reuşit lovitura de cap învingătoare pentru United. Despre Fellaini se spune tot mai insistent că va părăsi Old Trafford în vară, aşa că acesta ar putea fi golul de rămas bun. Acesta este şi scorul meciului: 2-1 pentru United.

UPDATE: Deşi cu multe rezerve tunarii au luptat enorm şi în minutul 51 armeanul Mkhtarian, jucătorul trimis la schimb la Arsenal, pentru Alexis Sanchez egalează!

UPDATE: United a deschis scorul după numai 17 minute în faţa unui adversar care este cu gândul numai la Madrid.

UPDATE: Cum era de aşteptat, returul de la Madrid, cu Atltetico, din semifinala Europa League este mai important pentru Arsenal. Drept urmare Wenger nu îi va folosi pe Koscielny, Mustafi, Ozil, Ramsey, Wilshere şi Lacazette.

Iată distribuţiile celor două echipe în Manchester United - Arsenal. Tunarii, cu multe rezerve
Iată distribuţiile celor două echipe în Manchester United – Arsenal

Sir Alex Ferguson l-a aşteptat cu un mic trofeu pe Arsene Wenger şi l-a obligat şi pe Jose Mourinho, care nu e în relaţii bune cu francezul să vină să facă o poză înainte de meci.

Imagine memorabilă înainte de meciul de pe Old Trafford cu trei nume imense de antrenori, Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger şi Jose Mourinho
Imagine memorabilă înainte de meciul de pe Old Trafford cu trei nume imense de antrenori

Manchester United – Arsenal LIVE STREAM Premier League. Manchester United – Arsenal se joacă duminică, de la ora 18:30, în etapa a 36-a din Premier League. Pentru Arsene Wenger, partida de pe “Old Trafford” va fi ultimul derby în Anglia, francezul anunţându-şi plecarea de la club după 22 de ani. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Manchester United – Arsenal LIVE STREAM Premier League.  Chiar dacă au avut câteva episoade controversate în trecut, Jose Mourinho şi Arsene Wenger par că au îngropat securea războiului, cei doi având declaraţii moderate înaintea confruntării de pe “Old Trafford”. În tur, Manchester United s-a impus pe “Emirates”, scor 3-1. Jesse Lingard a fost omul meciului în decembrie, internaţionalul englez reuşind să marcheze o dublă.

Manchester United – Arsenal LIVE STREAM Premier League. Mikhitarian ratează întâlnirea cu foştii colegi

Manchester United – Arsenal LIVE STREAM Premier League. Înaintea meciului de pe “Old Trafford”, ambii antrenori se confruntă cu mici probleme de lot. Sergio Romero lipseşte la Manchester United, în timp ce Mohamed Elneny şi Henrikh Mikhitarian sunt jucătorii pe care Arsene Wenger nu se va putea baza.

Tags: