Premier League

Etapă nebună în Premier League! Man United salvează un punct cu Burnley în minutele 87 și 90+2! Video

30.01.2019 | 00:23
Etapa nebuna in Premier League Man United salveaza un punct cu Burnley in minutele 87 si 902 Video

Manchester United a fost la câteva minute de primul său eșec de la venirea lui Ole Gunnar Solskjaer, însă Pogba și Lindelof au salvat seria de invincibilitate. Ce-i drept, Burnley a devenit prima echipă care nu pierde cu United cu antrenorul norvegian pe bancă.

A fost o zi nebună în Premier League, marcându-se o mulțime de goluri în toate partidele. Arsenal a învins-o cu 2-1 pe Cardiff, Fulham a revenit miraculos de la 0-2 cu Brighton pentru a se impune cu 4-2, iar Newcastle a dat marea lovitură, învingând-o pe Manchester City.

REZULTATE PREMIER LEAGUE

  • Arsenal – Cardiff 2-1 (Aubameyang 66 pen, Lacazette 83 / Mendez-Laing 90+4) VIDEO AICI

  • Fulham – Brighton 4-2 (Chambers 47, Mitrovic 58, Mitrovic 74, Vietto 79 / Murray 3, 17) VIDEO AICI
  • Huddersfield – Everton 0-1 (Richarlison 3) VIDEO AICI
  • Wolves – West Ham 3-0 (Saiss 66, Jimenez 80, 86) VIDEO AICI
  • Manchester United – Burnley 2-2 (Pogba 87, Lindelof 90+2 / Barnes 51, Wood 81) VIDEO AICI

  • Newcastle – Manchester City 2-1 (Rondon 66, Rondon 78 / Aguero 1) VIDEO AICI

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Manchester United - Burnley
Echipe de start Manchester United – Burnley

Meciul Manchester United – Burnley are loc marți, 29 ianuarie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 24-a din Premier League. Ceea ce se întâmplă la Manchester United din momentul numirii lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică, în locul lui Jose Mourinho, este absolut incredibil. Diavolii roșii au obținut victorii pe linie, fie că a fost vorba de campionat sau de Cupa Angliei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul Premier LeagueManchester United a urcat vertiginos, cu cinci succese consecutive în ultimele runde și a egalat la puncte pe Arsenal, ocupanta locului 5, fiind acum la numai trei lungimi de Chelsea, care ocupă poziția a patra, ultima ce duce în grupele Champions League. Adversara diavolilor, Burnley, este la polul opus față de excelenta prestație din sezonul anterior. Are doar 22 de puncte și ocupă locul 16, cu trei mai mult decât primul loc retrogradabil, pe care se află Cardiff. Ce-i drept, însă, în ultimele patru etape Burnley a avut un reviriment, cu trei victorii și un egal, obținând afară victoria la Huddersfield și în ultima rundă un 0-0 la Watford.

Manchester United – Burnley LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Manchester United – Burnley se joacă marți, 29 ianuarie, de la ora 22:00 pe legandarul Old Trafford, în cadrul etapei a 24-a din Premier League. Meciul nu este televizat în direct în România, canalul Eurosport alegând să difuzeze celalalt meci de la aceeași oră, Newcastle – Manchester City. Puteți intra pe site-ul FANATIK.RO pentru a urmări desfășurarea meciului în format LIVE VIDEO.

Oaspeții au șase absenți

Antrenorul gazdelor, Ole Gunnar Solskjaer, omul care a ajuns la opt victorii consecutive în două competiții din tot atâtea meciuri, nu îi va avea la dispoziție pe fundașii Rojo și Smalling și pe mijlocașul Fellaini, toți trei indisponibili. Tehnicianul lui Burnley,  Sean Dyche, are probleme mult mai mari de lot, cu șase indisponibilități. Și pariorii sunt siguri de victoria cu numărul 9 pentru United, acordând un modic 1,27 la victorie, 6,50 la egal și nu mai puțin de 13 pentru o minune din partea oaspeților.

Manchester United - Burnley. Gazdele țintesc a noua victorie consecutivă de la venirea lui Ole Gunnar Solsjkaer
Manchester United – Burnley. Gazdele țintesc a noua victorie consecutivă de la venirea lui Ole Gunnar Solsjkaer